Bine în comunitate

Profesorii Încrederii

Always susţine accesul la educaţie de calitate pentru copiii din zonele vulnerabile alături de Teach For Romania

Share

Despre campanie

Always a condus Campania “Profesorii Încrederii”, în parteneriat cu Teach for Romania. Prin această campanie, Always a donat către organizația Teach for Romania 1,5% din valoarea produselor Always Duo vândute în perioada 1 februarie – 31 martie 2018, pentru ca 3 profesori să fie susținuti timp de doi ani, în eforturile lor de a asigura educație de calitate copiilor din zone vulnerabile.

În 2014, campania Always #CaOFată a prezentat studiul conform căruia peste jumătate (56%) dintre fete își pierd încrederea în sine în perioada pubertății, multe dintre ele nerecuperând-o complet niciodată. De atunci, misiunea Always constă în susținerea încrederii în sine a tinerelor, astfel încât să-și poată urma visul, oricare ar fi acela. Pentru că educația contribuie substanțial la creșterea încrederii în sine, Always susține accesul la educație de calitate.

Campania “Profesorii Încrederii” a venit ca o continuare firească a activităților pe care Always le-a desfășurat de-a lungul timpului în sprijinul educației.

Testimoniale

Generic Testimonial

Susținerea profesorilor contribuie la dezvoltarea copiilor

Un profesor ar trebui sa fie un ajutor in dezvoltarea copilului. El are ocazia sa fie un leader și un model pentru copii. Daca el reușește să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea individuală a elevului dezvoltarea va fi una naturala și deschisa. Un profesor poate transforma experiența educației dintr-una limitată într-una bazate pe posibilități.

Gabriela Secosan

Alumnă Teach for Romania

Generic Testimonial

Încrederea în sine influențează performanța școlară și educația copiilor

Din punctul meu de vedere încrederea în sine este un factor foarte important în toate domeniile de activitate. Sunt de părere că în procesul de învățare încrederea în sine joacă un rol decisiv deoarece ne ajută să evoluăm și să trecem mai departe peste eventualele eșecuri. Încă de la început în clasele mici dăm peste tot felul de obstacole și greutăți, iar modul în care profesorii și familia ne ajută să gestionăm aceste lucruri ne poate determina intreg viitorul. Un copil care a fost invățat să aibă încredere în propriile forțe va ințelge că drumul către reușită este presărat cu obstacole de tot felul, dar asta nu îl va opri să își continue călătoria.

Andreea Gheorghe

Profesor de arte

Consimțământ Cookie-uri