Bine în comunitate

Picătura care face diferența

Fairy a dezvoltat un parteneriat de lungă durată cu Asociația O masă caldă, reușind să doneze până acum mai mult de 60.000 de mese calde.

Share

banner

Despre campanie

Pentru a veni în sprijinul persoanelor aflate în situații vulnerabile, Fairy a dezvoltat un parteneriat de lungă durată cu Asociația O masă caldă, reușind să doneze până acum mai mult de 60.000 de mese calde.

În România, 41.7% din populație se află în riscul sărăciei, iar numărul oamenilor fără adăpost este în creștere, cu aproximativ 5.000 de persoane trăind doar pe străzile din București. În acest context, mai mult de 20.000 de oameni nu își pot procura singuri hrana.

image 2

E mai simplu decât crezi să contribui și tu la ajutorul oferit acestor persoane. Tot ce ai de făcut este să cumperi Fairy sau alte produse P&G, să scanezi bonul pe youtilpromo.ro, iar noi vom susține Asociația O Masă Caldă în numele tău. În plus, gestul tău poate fi răsplătit*.

Alătură-te campaniei cumpărând Fairy și adu un plus nu numai vaselor tale, ci și comunității!

*Campanie promoțională valabilă în perioada 06.05.2021 - 30.06.2021, pe teritoriul României pentru achiziția oricărui produs P&G, în limita a 10.000 de participanți.Premiile campaniei sunt: 10 vouchere e-mag de 50 de lei săptămânal sau 5 vouchere eMAG în valoare de 1500 de lei. Valoarea totală a premiilor este de 12000 RON. Pentru fiecare bon cu produse P&G încărcat pe youtilpromo.ro în perioada campaniei, P&G contribuie la cauzele menționate în regulament, cu o suma totala de 10 RON/bon.Pentru detalii, consultați regulamentul campaniei, disponibil în mod gratuit la https://ro.pg.com/regulamente/

Consimțământ Cookie-uri