POD cu POD luminezi o casă


CSR
6/12/2022

Campania pornește de la realitatea tristă conform căreia, în România, accesul la energie electrică este încă o problemă.

Conform studiilor, aproximativ 23% dintre locuințe rămân în întuneric odată cu lăsarea serii, astfel că mulți copii ajung să își scrie temele la lumina lumânării, în timp ce părinții și bunicii lor își desfășoară activitățile casnice cu dificultate. A trăi fără energie electrică este mai greu decât ne putem imagina, având în vedere că mare parte din obiectele care ne fac viața mai ușoară zi de zi se bazează pe electricitate pentru a funcționa. Pentru a oferi o variantă sustenabilă pe termen lung, Ariel PODS, în parteneriat cu Carrefour și ViitorPlus, lansează consumatorilor invitația de a se alătura obiectivului de a aduce lumină în cele mai întunecate colțuri ale țării.

Tot ce ai de făcut este să cumperi Ariel sau alte produse P&G, să scanezi bonul pe youtilpromo.ro, iar noi vom contribui în numele tău. În plus, gestul tău poate fi răsplătit*.

image 2

Soluția oferită în campanie, denumită ElectriPOD, constă într-un kit fotovoltaic de 1Kw, care poate asigura pentru o gospodărie funcționarea permanentă a 6 becuri cu tehnologie LED la o putere echivalentă de 75 W/bec, a unui televizor LED, unui frigider, unui radio și a unor dispozitive de încărcare a telefoanelor mobile. Primele case care vor beneficia de ElectriPOD sunt din județul Alba, instalarea primelor kituri urmând să aibă loc chiar în această toamnă.

Parteneri POD cu POD

*Campanie promoțională valabilă în perioada 06.05.2021 - 30.06.2021, pe teritoriul României pentru achiziția oricărui produs P&G, în limita a 10.000 de participanți.Premiile campaniei sunt: 10 vouchere e-mag de 50 de lei săptămânal sau 5 vouchere eMAG în valoare de 1500 de lei.Valoarea totală a premiilor este de 12000 RON. Pentru fiecare bon cu produse P&G încărcat pe youtilpromo.ro în perioada campaniei, P&G contribuie la cauzele menționate în regulament, cu o suma totala de 10 RON/bon.Pentru detalii, consultați regulamentul campaniei, disponibil în mod gratuit la https://ro.pg.com/regulamente/