SĂNĂTATE

Simte-te bine și bucură-te de fiecare moment al vieții tale!

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Noi, femeile, ne simțim bine când ne știm protejate. Ne place să fim respectate exact pentru ceea ce suntem, să fim apreciate și să ne simțim libere să ne manifestăm creativitatea cu care am fost înzestrate.

Simte-te bine și bucură-te de fiecare moment al vieții tale Venus aparat de ras pentru femei care este cel mai bun aparat de ras pentru femei trucuri pentru un epilat perfect Absorbante Always menstruatie simptome menstruatie

Ultimul lucru pe care o femeie și-l dorește este să fie expusă unor situații neplăcute, uneori chiar umilitoare.

Protecție la îndemână

Multe dintre noi, femeile ocupate de astăzi, știm cu siguranță doar când plecăm de acasă, nu și ora la care vom reveni în mediul securizant al căminului. Cu toate că ne organizăm programul, intervine mereu câte ceva care ne ține departe de casă. Iar dacă putem face pentru noi înșine ceva, este să avem grijă să ne simțim întotdeauna confortabil în hainele noastre – și asta pornind de la cele mai apropiate de piele. Un absorbant subțire precum absorbantele zilnice Discreet Multiform Deo Waterlily nu ne deranjează și nici nu se observă dacă purtăm pantaloni strâmți. În zilele de lucru ce devin prea lungi, ne putem simți în siguranță într-un mediu uscat și plăcut parfumat. Absorbantul ușor ocupă loc puțin în poșetă, poate fi depozitat chiar și în portfard și poate fi schimbat cu ușurință după șase-opt ore, redându-ne senzația de prospețime, până când ajungem acasă. În plus, primele semne ale zilelor intime nu ne vor lua prin surprindere, iar în perioada de ovulație, când secrețiile sunt mai abundente, nu ne vom simți neplăcut.

Zi de zi pregătită pentru sport

Binecuvântare pentru întreg organismul, sportul ne dă o stare de bine și contribuie la a ne menține tineri, întrucât orele de mișcare în natură duc la se-creția de neurotransmițători. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, deși ne străduim să ne menținem în formă, se întâmplă ca, la mișcările mai bruște, în orele când practicăm sport, să apară semne de incontinență urinară. Cu un absorbant discret, nu va ști nimeni în afară de noi că au avut loc aceste mici incidente neplăcute, iar noi nu vom avea motive să ne simțim jenate. Când ne simțim în siguranță, noi, femeile, ne arătăm cu încredere frumusețea interioară și știm să ne bucurăm, din tot sufletul, de fiecare moment al vieții. Nu-i așa?

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri