SĂNĂTATE

Sfaturi pentru a-ți încuraja micuțul să se spele pe dinți

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Din fericire, sunt multe metode distractive și amuzante prin care să transformi momentul spălatului pe dinți într-unul mult așteptat de copii.

Sfaturi pentru a-ți încuraja micuțul să se spele pe dinți periuta de dinti periuta electrica periuta electrica pentru copii igiena orala

Una dintre aceste metode cu siguranță îl va face pe copilul tău să se spele pe dinți regulat. Nu uitați să vă păstrați atitudinea pozitivă și să vă distrați. Ia în considerare faptul că micuții nu cooperează în anumite zile și este în regulă dacă nu vor să încerce ceva nou. Partea importantă e ca dinții lor să fie periați, deci ai grijă să nu transformi această rutină într-o experiență negativă. Dacă ei își perie dinții corect, toată lumea are de câștigat! Iată niște idei ușor de realizat.

DESCARCĂ APLICAȚIA GRATUITĂ DISNEY MAGIC TIMER DE LA ORAL-B

Aplicația Disney Magic Timer de la Oral-B poate fi descărcată gratuit de pe telefon sau tabletă. Copiii tăi sunt încurajați să se spele pe dinți timp de două minute, de către personajele lor Disney, Star Wars și Pixar preferate, în timp ce câștigă stickere și experiențe virtuale exclusive.

PLAYLIST DE DANS ÎN TIMPUL PERIAJULUI

Creează un playlist din cântecele preferate ale copilului tău și transformă spălatul pe dinți într-un dans care se întâmplă de două ori pe zi. Alege orice cântec și perie dinții copilului tău, pentru două minute. Toată lumea poate să danseze. Nu uita – după două minute periajul s-a terminat!

PERIUȚELE DISNEY

Oral-B a creat o gamă variată de periuțe electrice și manuale, cu personajele Disney preferate ale copilului tău. De la Star Wars, la Frozen și Cars, periuțele electrice îl ajută pe copilul tău să se spele pe dinți corect. Lasă-l să și-o aleagă pe cea care îi place!

JOCURI DE ROL CU O POVESTE ORIGINALĂ

Creează o poveste originală care implică spălatul pe dinți ca misiune. Poate că dinții sunt animale, care au nevoie de o curățare bună pentru a fi fericite. Poate smalțul prințesei are nevoie să fie salvat. În fiecare poveste, există un erou cu o periuță.

Alte teme pentru povești:

Extratereștrii au invadat Planeta Dinte. Apăr-o prin periaj! Fiecare dinte este o mașină care are nevoie să meargă la spălătorie. Dragonii Carii au invadat Regatul Dinților. Doar periajul îi poate învinge!

PERIAJUL CA JOC DE ROL CU PĂPUȘILE

Sunt multe jucării și păpuși care au propriile lor periuțe, create pentru a încuraja copiii să se spele pe dinți. Copiii vor fi motivați să se spele pe dinți când văd că jucăria lor dragă face același lucru.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri