SĂNĂTATE

Periuța potrivită pentru copilul tău

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Periuța potrivită pentru copilul tău

Periuța potrivită pentru copilul tău copil igiena orala la copii periuta de dinti electrica pentru copii periuta frozen periuta starwars

Deși este important să începi devreme cu obiceiurile corecte de igienă orală, nu este ușor să îi faci pe copii să fie entuziasmați în privința spălatului pe dinți. Iată câteva sfaturi:

CÂND POATE UN COPIL SĂ ÎNCEAPĂ SĂ FOLOSEASCĂ O PERIUȚĂ ELECTRICĂ?

Dacă vrei să-l speli pe dinți cu o periuță electrică, așteaptă până ce copilul tău are cel puțin 3 ani. Nu folosi o periuță electrică pentru copiii mai mici de trei ani. Înainte de această vârstă, periuța manuală Oral-B Winnie the Pooh este alegerea potrivită.

CARE SUNT BENEFICIILE UNEI PERIUȚE ELECTRICE?

Ușor de folosit

Practic, periuța electrică face cea mai mare parte din periaj în locul tău. Realizând mișcări de rotație și având un cronometru încorporat, periuța electrică face spălatul pe dinți mai ușor.

Îndepărtarea plăcii bacteriene

Periuțele electrice îndepărtează mai multă placă bacteriană decât o periuță manuală. Cu ajutorul lor poți ajunge mai ușor în locuri greu accesibile, precum partea din spate a dinților. Îndepărtând mai multă placă bacteriană de pe dinții copilului tău, reduci riscul apariției cariilor.

Entuziasmul copilului tău

Copilul tău poate să fie entuziasmat în privința folosirii unei periuțe electrice, fie pentru că este un element de noutate sau pentru că te-a văzut pe tine că folosești una. Astfel, poate să devină mai ușor să-l convingi să adopte obiceiul de a se spăla de două ori pe zi.

Periuțe electrice pentru copiii de 3-5 ani

Folosirea unei periuțe electrice (sau cu baterie) pentru copiii este o modalitate bună pentru a îngriji dinții și gingiile celor mici, dar asigură-te că au cel puțin 3 ani înainte de a folosi una.

CUM SE FACE PERIAJUL

La această vârstă, părintele este cel care spală copiii pe dinți, mai ales atunci când se utilizează periuța electrică. Copiii nu vor putea să se perieze corect înainte de 7 ani.

Pentru o protecție maximă împotriva cariilor, folosește la fiecare periaj o cantitate cât un bob de mazăre de pastă de dinți, care conține între 1350 și 1500 pp de fluor. Spală-l pe dinți de două ori pe zi.

Curăță fiecare dinte individual. În primul rând, ține periuța la un unghi de 45 de grade de linia gingiilor, apoi aplică o presiune blândă în timp miști periuța cu o mișcare circulară. Continuă mișcarea pentru 10 secunde, folosind aceeași acțiune de periere pe toate suprafețele interioare și exterioare ale dinților și înclinând periuța, pentru a ajunge la zonele din spate ale dinților mici din față.

După periaj, încurajează-ți copilul să scuipe și șterge excesul de pastă de dinți. Nu clăti, deoarece acest lucru îndepărtează stratul protector de fluor de care dinții lui au nevoie.

Aplicația gratuită Disney Magic Timer de la Oral-B va ajuta 90% dintre copii să se spele pe dinți mai mult timp. În timp ce se spală pe dinți vor primi personaje și stickere, ca o răsplată distractivă. Este disponibilă gratuit pe iOS App Store și Google Play.

CUM ALEGI O PERIUȚĂ

Multe periuțe electrice pentru copii au personaje populare sau sunt viu colorate. Când sunteți la cumpărături, poate să fie distractiv să-ți lași micuțul să aleagă personajul care îi place cel mai mult. Astfel, poate deveni entuziasmat în privința spălatului pe dinți.

Caută o periuță cu un mâner ușor de apucat, care are suprafețe de prindere moi, anti-alunecare.

Periuța trebuie să aibă un capăt de periaj adaptat dimensiunilor copilului tău, cu peri care au textură moale. Nu uita să schimbi capătul, mai ales dacă copilul tău obișnuiește să mestece periuța în timp ce îl speli pe dinți. Ar trebui să descurajezi copilul de la a mesteca periuțele. Vei ști când a sosit momentul să înlocuiești capătul, atunci când va avea perii orientați în multe direcții. Capetele de periaj uzate nu oferă un periaj la fel de eficient precum cele noi.

PERIUȚE ELECTRICE PENTRU COPIII DE PESTE 5 ANI

Cum se face periajul

Înainte ca micuțul tău să împlinească 7 ani, tot tu vei fi cel care trebuie să-l spele pe dinți, mai ales atunci când folosește o periuță electrică. Poți începe prin a-i oferi periuța cu scopul de a te ajuta. Acest lucru o să-l ajute să se obișnuiască cu senzația de a ține o periuță în mână.

TRANSFORMĂ PERIAJUL ÎNTR-O JOACĂ CU O PERIUȚĂ ELECTRICĂ

Periuțele electrice Oral-B pentru copii au mai multe designuri interesante dintre care poți alege, cu personajele preferate ale copiilor tăi. Copiii se distrează mai mult spălându-se pe dinți alături de eroii lor preferați din desenele animate, iar periuțele Oral-B au multe variante disponibile.

O ÎNGRIJIRE ORALĂ BUNĂ NU SE OPREȘTE NICIODATĂ

Pe măsură ce copiii continuă să crească, vor avea mereu nevoie de periuța potrivită pentru o îngrijire orală corectă. Periuțele electrice Oral-B îi ajută să facă tranziția de la copilărie la viața adultă, cu o mulțime de opțiuni care țin pasul cu nevoile lor în continuă schimbare.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri