SĂNĂTATE

Gina Pistol împărtășește tips & tricks cu Maria Zvîncă

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Învață și tu de la Gina cum să transformi o poză bună într-una perfectă cu un simplu truc: periuța de dinți electrică Oral-B.

Oral-B Gina Pistol împărtășește tips & tricks cu Maria Zvîncă

Gina Pistol și Maria Zvîncă sunt două femei superbe, mereu în căutare de noi metode și tehnici de înfrumusețare. Dar de cele mai multe ori, sănătatea este cea care îți oferă strălucire pură. Gina a descoperit un truc prin care transformă orice poză bună într-una perfectă. Și pentru că este un exemplu constant pentru noi toate, își imparte acest truc cu noua ei prietenă, Maria Zvîncă.

Când zâmbetul este cartea ta de vizită, vrei să îl îngrijești cu cele mai bune produse. De aceea, periuța de dinți electrică Oral-B este secretul pentru dinți mai sănătoși și poze mereu perfecte.

Urmărește-le pe cele două, alătură-te programului Prima Mea Periuță Electrică de la Oral-B și profită de codul de reducere GeniusX pentru un zâmbet perfect. Intră pe eMag.ro si beneficiază de o reducere de 25% pentru noul Oral-B Genius X plus super reduceri la toată gama de periuțe electrice Oral-B.

*Programul Prima Mea Periuță Electrică de la Oral-B își propune să te susțină în trecerea ta de la periuța manuală la o periuță electrică printr-o serie de reduceri valabile pe eMag.ro. Reducerile sunt valabile utilizând codul de reducere GeniusX, pentru cumpărarea unei sau mai multor periuțe electrice Oral-B. Utilizarea codului îți aduce o reducere de 25% pentru noul Oral-B GeniusX plus multe alte super reduceri la orice altă periuță electrică Oral-B. Codul de reducere poate fi folosit de mai multe ori pe parcursul campaniei, în perioada 10.10 – 31.12.2019.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri