SĂNĂTATE

Ghidul tău video despre ciclul menstrual

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Când ai întrebări despre ciclul menstrual este foarte important să găsești informații corecte, din surse de încredere.

10 lucruri despre absorbante menstruatie simptome menstruatie prima menstruatie ciclu menstrual dureri menstruale simptome menstruatie dureri menstruale remedii crampe menstruale

Tocmai de aceea, Always ți-a pregătit un ghid video interactiv și ușor de urmărit, din care poți să afli răspunsurile la toate întrebările pe care le-ai putea avea despre ciclul menstrual.

Prima menstruație

Să începem cu începutul. Dacă vrei să afli mai multe despre prima menstruație, urmărește primul episod din seria "Discuție de fete". Aici poți afla ce este de fapt menstruația, la ce vârstă să te aștepți să înceapă, care sunt semnele primului ciclu menstrual, dar și cum să te pregătești pentru acest moment.

Sindromul premenstrual

Când vine vorba de SPM este bine să știi cât mai multe. Acesta este cumulul de stări și simptome pe care le experimentezi înainte de ciclul menstrual. Dacă vrei să afli mai multe, dă click aici și urmărește cel de-al doilea episod.

Cum folosești absorbante

Indiferent dacă ai mai făcut asta până acum sau urmează să folosești un absorbant pentru prima dată, e de mare ajutor să știi exact câte tipuri de absorbante există și cum să le folosești corect în funcție de nevoile tale. Pentru toate acest informații, urmărește cel de-al treilea episod din "Discuție de fete".

Absorbante, tampoane și absorbante zilnice

Dacă vrei să afli pentru ce sunt utilizate absorbantele zilnice, care este diferența dintre un absorbant și un absorbant zilnic, dar și cum se aruncă corect aceste produse după utilizare, atunci dă click aici și vizionează al patrulea episod din "Discuție de fete".

Ce sunt scurgerile vaginale?

Dacă și tu te-ai întrebat acest lucru vreodată, dar nu ai găsit un răspuns clar până acum, atunci urmărește episodul cu numărul cinci pentru un răspuns clar și simplu.

Sperăm că toate aceste informații ți-au fost de ajutor și că ai aflat răspunsul la întrebările tale despre ciclul menstrual.

Nu uita că o mulțime de alte fete trec prin aceleași experiențe și probabil că au exact aceleași întrebări. Tocmai de aceea, poți sugera prietenelor tale apropiate să citească articolele despre ciclu menstrual postate în secțiunea de Sănătate și să urmărească ghidul nostru video.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri