SĂNĂTATE

Fii fresh în fiecare zi

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Modul în care te simți pe interior influențează modul în care arăți și te porți în exterior.

discreet hp slider

De aceea, atunci când te simți fresh și protejată, ai mai multă încredere în sine și, de ce nu, o dispoziție mai bună. Absorbantele zilnice Discreet te vor ajuta să te bucuri de o senzație fresh toată ziua, ca și cum ți-ai fi pus lenjerie curată dimineața.

Ce să faci dacă ai secreții abundente

Probabil ai observat deja că secrețiile vaginale se intensifică înainte de menstruație. Acest lucru se întâmplă din cauza nivelurilor hormonale din corp, care se schimbă înainte de menstruație. Chiar dacă acestea pot fi neplăcute, secrețiile vaginale sunt importante pentru păstrarea vaginului sănătos și curat. Din fericire, ai absorbantele zilnice de partea ta. Discreet sunt incredibil de subțiri și lasă pielea să respire, datorită zonelor permeabile mărite care permit aerului să treacă prin absorbant. Sunt disponibile atât în variante parfumate, cât și fără parfum și îți asigură o senzație de prospețime de până la 12 ore.

Menstruația - mereu o surpriză?

Știai că absorbantele zilnice sunt o modalitate excelentă pentru ca menstruația să nu te ia vreodată prin surprindere? Acestea îți vor proteja lenjeria prin absorbția fluxului ușor (sau a sângerărilor intermenstruale) de la începutul menstruației, până faci rost de un absorbant. În concluzie, chiar dacă menstruația ta apare mai devreme, vei fi mereu protejată și vei scăpa de grijile în privința petelor.

De 20 ani, frumusețea începe cu un strop de prospețime. Bucură-te zilnic de senzația fresh cu Discreet. Absorbantele zilnice Discreet sunt excelente pentru purtarea zilnică și sunt atât de subțiri, încât nici nu le vei simți.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri