SĂNĂTATE

Cum să te bucuri de libertate chiar şi în zilele delicate?

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Ne facem griji când ne așezăm sau ne ridicăm de pe scaun, când ne aflăm în transport, ne facem griji mai tot timpul. Dar există câteva trucuri simple care te vor face să treci cu bine peste zilele grele.

Cum să te bucuri de libertate chiar şi în zilele delicate prima menstruatie ciclu menstrual calculator menstruatie dureri menstruale simptome menstruatie calcularea menstruatiei dureri menstruale remedii ciclu menstrual neregulat crampe menstruale

Femeile trec prin momente dificile în perioada menstruației. Avem cateva sfaturi care cu siguranță îți vor ușura viața.

  1. Folosește absorbante care se pliază perfect pe lenjeria ta intimă. Poți utiliza cu încredere absorbantele Always Platinum pentru o protecție sporită.

  2. Evită îmbrăcămintea foarte strânsă care îți poate crea disconfort, precum și pantofii cu tocul foarte înalt.

  3. Dormi opt ore pe noapte! Și nu trebuie să îți faci griji că ai putea avea un accident pe timpul nopții, există absorbante special create pentru seară. (eg. Always Night)

  4. Alege setul cu produse pentru menstruație potrivit pentru tine. Te va ajuta să scapi de griji, întrucât oferă produse de igienă care te vor face să te simți mai bine.

  5. Rămâi hidratată! Bea cât mai multă apă pentru a te menține hidratată. Corpul tău pierde mult lichid în această perioadă și, pentru a te simți cât mai bine, este necesar să consumi cel puțin 8 pahare de apă, suc sau lapte pe zi.

În această perioadă delicată, corpul tău se schimbă și treci prin diferite stări emoționale. Dar dacă urmezi sfaturile de mai sus, o să te simți la fel de liberă ca în orice altă zi din lună. Și nu uita! Te poți simți la fel de bine oricând. Pentru zilele când nu ești la menstruație poți utiliza absorbantele de zi Discreet, care îți vor proteja lenjeria intimă și îți vor oferi o senzație de siguranță.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri