SĂNĂTATE

Cele 5 beneficii ale periuței electrice

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Pentru cei mai mulți dintre noi, periuțele de dinți par toate la fel. Însă specialiștii recomandă din ce în ce mai des folosirea celor electrice datorită beneficiilor pe care le aduc sănătății bucale.

Oral B albirea dintilor albirea dintilor acasa dinti albi dantura perfecta igiena orala curatarea dintilor tartru dinti dinti galbeni cate minute trebuie sa te speli pe dinti spalarea corecta a dintilor

Am dat update la toate device-urile din viața noastră. Acestea ne simplifică rutina și fac treaba în locul nostru (și chiar mai bine decât noi).

Exact asta face și o periuță electrică: muncește în locul tău și te ajută să îți îmbunătățești igiena orală.

Află din articolul de mai jos care sunt tipurile de periuțe electrice, beneficiile cu care vin la pachet, dar mai ales cum te va ajuta o periuță electrică să economisești timp prețios și să ajungi la dantura perfectă.

1. Cât trebuie să te speli pe dinți?

Pentru dinți frumoși și sănătoși este nevoie să te speli pe dinți 2 minute. Periuțele electrice au grijă să respecți acest timp datorită cronometrului incorporat. Acesta te anunță din 30 în 30 de secunde că este momentul să treci la următorul cadran al gurii, iar la sfârșitul programului vei fi anunțat că cele 2 minute s-au terminat.

2. Periuța personală, experiența personalizată

Periuțele electrice vin cu o mulțime de programe, în funcție de necesitățile tale zilnice. Printre acestea se numără: programul pentru igiena zilnică, pentru sensibilitatea dinților, pentru curățare în profunzime, pentru masajul gingiilor sau chiar pentru albirea dinților.

3. Stai liniștit! Fără presiune

Indiferent ce program ai alege, periuțele beneficiază de senzori inteligenți de presiune, care te avertizează vizual în momentul în care apeși prea tare și reduc viteza de rotație a capătului. Acest sistem te asigură că nu te vei confrunta niciodată cu sângerări gingivale, gingiile fiind mereu protejate.

4. Nu te-ai gândit niciodată de ce se numește Blue“TOOTH”?

Uite ceva ce periuța ta clasică nu o să poată face niciodată. Periuțele electrice care beneficiază de conectivitatea BlueTooth îți analizează obiceiurile, îți oferă statistici, sfaturi și recomandări, care să te ajute să îți îmbunătățești periajul și să scapi de orice problemă, de la tartru și dinți galbeni până la respirație urât mirositoare.

5. “Un bine mic pentru dinte, un bine mare pentru omenire”

Pe lângă faptul că trebuie să oprești robinetul în timpul periajului, mai există o modalitate neașteptată de a salva planeta în timp ce te speli pe dinți: folosești o periuță electrică. O dată la 3 luni trebuie să înlocuiești numai capetele de periaj ale periuței electrice, care conțin o cantitate mult mai mică de plastic decât periuțele clasice.

O periuță electrică îți va simplifica viața și te va ajuta să îmbunătățești igiena orală, dar nu uita: Vizitele regulate la medicul stomatolog trebuie să rămână o prioritate.

De aceea, inclusiv în momentul în care vrei să alegi cea mai potrivită periuță electrică pentru nevoile tale, cel mai bine ar fi să îți întrebi medicul dentist ce îți recomandă.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri