SĂNĂTATE

Ce şampon anti-mătreaţă îmi trebuie?

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Există atât de multe șampoane anti-mătreață, încât pare aproape imposibil să găsești produsul perfect pentru tine.

matreata tratament matreata antimatreata tratament antimatreata scapa de materana cum scapi de matreata cum scap de matreata sampon antimatreata sampon matreata cum scapam de matreata par frumos fata cu par frumos baiat cu par frumos cuplu fericit

Fiecare formulă în parte îți oferă avantaje diferite, de la ţinerea sub control a buclelor rebele şi a sebumului, până la obţinerea unui păr plin de volum. Iată cum poți afla ce șampon ți se potrivește cel mai bine:

Toate șampoanele din lista următoare rezolvă diferite probleme și se potrivesc pentru diferite tipuri de păr, dar au în comun piritonatul de zinc, ingredientul minune cu care poți obține un păr 100% fără mătreaţă*, fără să îți sensibilizezi scalpul.

1. Pentru părul cu tendinţă de rărire

Pentru a vă menţine părul bogat şi sănătos, încercaţi Head & Shoulders Thick & Strong. Acesta este creat special pentru a-ți menţine scalpul sănătos şi pentru a hrăni fiecare fir de păr în parte.

2. Pentru părul deteriorat

Revitalizează-ți părul cu ajutorul celor trei tipuri de agenţi de hidratare din Head & Shoulders Nourishing Care.

3. Pentru scalpul uscat

Menţine-ți scalpul hidratat și sănătos cu ajutorul uleiului de migdale din Head & Shoulders Instant Moisture.

4. Scapă de mâncărimea de la nivelul scalpului

Poți calma senzația neplăcută de mâncărime cu ajutorul extractului de eucalipt cu efect răcoritor din Head & Shoulders Soothing Care.

5. Pentru scalpul sensibil

Dacă ai scalpul sensibil, ai grijă de epidermă şi îndepărtează delicat cojițele cauzate de mătreață cu ajutorul extractului calmant de aloe vera din Head & Shoulders Sensitive-Scalp.

Să îți găsești șamponul potrivit nu a fost niciodată atât de ușor. Scapă de mătreață în 2 timpi și 3 spălări și bucură-te de un păr surprinzător de frumos.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri