SĂNĂTATE

Când comedia se îmbină cu tehnologia, rezultă George Buhnici și Costel

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Cei doi au o nouă misiune: să te convingă că e timpul să treci și tu la periuța electrică Oral-B.

Cand comedia se imbina cu tehnologia rezulta George Buhnici si Costel Prima Mea Periuta Electrica de la Oral-B

Toată lumea știe cât de priceput este George Buhnici la tot ce înseamnă tehnologie. De asta, dacă Buhnici recomandă ceva, sigur e de luat în serios. La fel și Costel când vine vorba de o glumă bună. De aceea cei doi fac un duo pe cât de serios, pe atât de amuzant.

Cei doi s-au alăturat programului Prima Mea Periuță Electrică de la Oral-B, pentru o serie de materiale super amuzante, dar și foarte educaționale despre periuța noastră electrică.

Doi oameni atat de serioși cu carierele lor, sunt și mai serioși când vine vorba de sănătatea lor. Și cum cu sănătatea nu este de glumit, cei doi au găsit repede un punct comun în beneficiile acestei periuțe, facută special să îți ofere tehnologie de ultimă oră chiar și în îngrijirea dentară.

Urmărește-i pe cei doi, alătură-te programului Prima Mea Periuță Electrică și profită de codul de reducere GeniusX pentru o experiență revoluționară la fiecare periaj. Codul îți aduce o reducere de 25% pentru noul Oral-B Genius X plus reduceri surpriză la toată gama de periuțe electrice Oral-B.

*Programul Prima Mea Periuță Electrică de la Oral-B își propune să te susțină în trecerea ta de la periuța manuală la o periuță electrică printr-o serie de reduceri valabile pe eMag.ro. Reducerile sunt valabile utilizând codul de reducere GeniusX, pentru cumpărarea unei sau mai multor periuțe electrice Oral-B. Utilizarea codului îți aduce o reducere de 25% pentru noul Oral-B GeniusX plus multe alte super reduceri la orice altă periuță electrică Oral-B. Codul de reducere poate fi folosit de mai multe ori pe parcursul campaniei, în perioada 10.10 – 31.12.2019.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri