SĂNĂTATE

Adela Popescu și Irina Fodor fac echipa mamelor cool

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Toate mamele își doresc tot ce e mai bun pentru copiii lor.

Oral-B Adela Popescu si Irina Fodor

Iar periuța electrică Oral-B este unul din lucrurile acelea care schimbă viața părinților și copiilor în aceeași măsură.

Pe lângă o prietenie frumoasă, pe Adela și Irina le leagă și magia de a fi mame. Își împărtășesc constant întâmplările și poznele celor mici, dar și sfaturi despre cum să îi îngrijească și să îi crească mai bine.

Și se știe că o prietenă adevărată împarte toate secretele, în special cele care țin de sănătatea celui mic. Cum ar fi periuța de dinți electrică Oral-B Kids, cu capătul special pentru dințișorii și gingiile sensibile, aliatul părinților, dar și al celor mici.

Adela știe că un asemenea secret nu se ține doar pentru prietene, asa că cele două s-au alăturat programului Prima Mea Periuță Electrică de la Oral-B, să împartă din secretele lor tuturor mamicilor.

Urmărește-le pe cele două prietene, alătură-te programului Prima Mea Periuță Electrică și profită de codul de reducere Genius X, valabil pe eMag.ro, pentru zâmbete magice în fiecare zi. Codul îți aduce o reducere de 25% pentru noul Oral-B Genius X plus alte super reduceri la toată gama de periuțe electrice Oral-B.

*Programul Prima Mea Periuță Electrică de la Oral-B își propune să te susțină în trecerea ta de la periuța manuală la o periuță electrică printr-o serie de reduceri valabile pe eMag.ro. Reducerile sunt valabile utilizând codul de reducere GeniusX, pentru cumpărarea unei sau mai multor periuțe electrice Oral-B. Utilizarea codului îți aduce o reducere de 25% pentru noul Oral-B GeniusX plus multe alte super reduceri la orice altă periuță electrică Oral-B. Codul de reducere poate fi folosit de mai multe ori pe parcursul campaniei, în perioada 10.10 – 31.12.2019.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri