SĂNĂTATE

6 idei pentru o seară antistres

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Este foarte important să îți rezervi câte o seară lipsită de stres, în care să te bucuri de niște timp liber pentru tine.

6 idei pentru o seară antistres

Iată 6 idei care te vor relaxa chiar și în serile în care resimți oboseala acumulată peste zi și simți nevoia să îți rezervi câteva momente pe care să le petreci singur sau în compania unor prieteni dragi. Te asigurăm că aceste tehnici antistres te vor super relaxa și îți vor asigura energia de care ai nevoie pentru restul săptămânii.

6 idei pentru o seară antistres:

1. Gătește o cină plăcută

S-ar putea să ți se pară surprinzătoare această sugestie, însă gătitul este una dintre cele mai plăcute activități pe care le poți face pentru a te relaxa. Mai ales dacă de obicei trebuie să gătești pentru toți membrii familiei, în serile pe care ți le rezervi pentru tine poate fi foarte plăcut să gătești ceva simplu și rapid, fără să trebuiască să pregătești totul pe grabă și într-o cantitate prea mare. Alege preparatul pe care vrei să ți-l pregătești, pune niște muzică în timp ce gătești, iar la final, savurează cina în liniște. În ceea ce privește vasele, nu te stresa. Lasă-le pentru a doua zi, nu e nicio tragedie. Oricum Fairy poate îndepărta orice urmă de murdărie fără efort.

2. O seară de Spa

În funcție de cât timp ai și de bugetul pe care vrei să îl investești într-o seară de relaxare, poți alege să faci rezervare la un Spa din apropiere sau să îți pregătești acasă o mică oază de relaxare. Rețeta clasică funcționează cel mai bine, o cadă plină cu apă caldă și o grămadă de clăbuci, acompaniată de lumânări parfumate în aromele preferate și niște muzică relaxantă de fundal. Deși pare un clișeu, această rețetă antistres se dovedește a fi eficientă de fiecare dată.

3. Întâlnește-te cu prietenii tăi pentru cină

Știm toți cât de încărcat avem programul și de când tot vorbim cu prietenii cu care nu ne-am mai văzut de o grămadă de timp despre cum o să ne rezervăm o seară de stat împreună și povestit. Ei bine, când simți că trebuie să te relaxezi puțin, înseamnă că a venit momentul să nu mai amâni această întâlnire plăcută. Dacă vă relaxează să gătiți împreună, atunci e perfect, dar dacă nu vreți să mișcați un deget, serviciile de livrare sunt soluția perfectă pentru o cină casual între prieteni.

4. Citește o carte

Dacă și tu ai o carte pe care vrei să o termini, dar de care de obicei nu ai timp, atunci momentele în care vrei să te relaxezi și îți cauți noi resurse de energie sunt momentul perfect să lași totul de-o parte și să petreci niște timp de calitate în compania câtorva pagini.

5. Urmărește un film bun

Dacă programul încărcat nu ți-a mai permis de ceva vreme să mergi la cinema și să trăiești întreaga experiență de film, atunci schimbă perspectiva și transformă-ți sufrageria în propria sală de cinema. Ai nevoie doar de multe perne și pături pufoase, pop-corn făcut în casă, poate chiar o băutură răcoritoare cu multă gheață, iar filmul poate începe.

Orice metodă antistres ai alege, îți garantăm că aceste tehnici de relaxare te vor ajuta să îți relaxezi mintea și corpul. Pe lângă toate acestea, nu uita că cel mai bun sfat este „gândește pozitiv”, iar acesta te poate ajuta zilnic, indiferent de cât de încărcat îți este programul sau de cât de haotice sunt anumite săptămâni.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri