ORAL-B VITALITY KIDS MICKEY

ORAL-B VITALITY KIDS MICKEY

Opinia clientilor
Adaugă recenzie

Descriere Produs

imagine cu text mod de periaj sensitive

2 PROGRAME DE CURATARE

Datorita programelor de curatare disponibile, periuta Oral-B Vitality Mickey Mouse ii ofera celui mic curatarea dentara perfecta de care are nevoie: Curatare Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica. Sensitive - opereaza la o viteza mai mica oferind un periaj mai delicat timp de 2 minute.

imagine cu PERSONALIZAREA PERIUTEI CU STICKERE

PERSONALIZEAZA PERIUTA

Periuta de dinti Oral-B Vitality Mickey Mouse, vine cu 4 autocolante cu tematica Mickey Mouse, care se infasoara in jurul manerului periutei, astfel incat copilul tau poate sa isi creeze periuta de dinti preferata.

IMAGINE CU UN DOCTOR STOMATOLOG

Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni. Perii indicatori se deoloreaza pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.

IMAGINE CU PERII EXTRA-MOI

PERII EXTRA-MOI

Perii capatului de periaj sunt extra moi oferindu-le copiilor o curatare blanda dar eficienta in timp ce acestia invata sa se spele corect pe dinti.

IMAGINE CU TEXT 9 DIN 10 COPII SE SPALĂ MAI MULT PE DINȚI UTILIZÂND APLICAȚIA DISNEY MAGIC TIMER ORAL-B

APLICATIA DISNEY MAGIC TIMER DE LA ORAL-B

Periuta Oral-B Vitality Mickey Mouse este compatibila cu aplicatia Disney MagicTimer de la Oral-B. Descarcati aplicatia pentru a va ajuta copiii sa efectueze un periaj de 2 minute, conform recomandarilor medicului stomatolog si sa invete obiceiurile corecte de ingrijire orala pe care le vor folosi toata viata. Aplicatia este disponibila pentru descarcare gratuita in Google Play si App Store.

IMAGINE CU BATERIA PERIUȚEI

8 ZILE CU O SINGURA INCARCARE

O incarcare completa a periutei Oral-B Vitality Mickey Mouse are o durata lunga de utilizare de pana la 8 zile, (in conditiile folosirii de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Bateria reincarcabila ii asigura pe cei mici ca periuta lor preferata este pregatita oricand pentru periaj, printr-o simpla apasare de buton.

IMAGINE CU TIMERUL PERIUȚEI

Timer incorporat

Periuta de dinti Oral-B Vitality Mickey Mouse vine cu un cronometru incorporat, cei mici vor sesiza timpii de periere printr-o vibratie astfel incat sa respecte timpul de periere recomandat de medicul stomatolog, 2 minute.

Beneficii Principale

Consimțământ Cookie-uri