Oral B albirea dintilor albirea dintilor acasa dinti albi dantura perfecta igiena orala curatarea dintilor tartru dinti dinti galbeni cate minute trebuie sa te speli pe dinti spalarea corecta a dintilor

ORAL-B SMART 6

Opinia clientilor
Adaugă recenzie

Descriere Produs

Indiferent de stilul tău de viață, ai nevoie de o periuță de dinți care să îți ușureze rutina de zi cu zi și să facă treaba în locul tău.

Fiind intuitivă și elegantă, periuța Oral-B SMART 6 îți oferă o curățare 3D, prin cele 40000 de pulsații și cele 8800 de oscilații pe minut și îți oferă o experiență 100% personalizată, datorită senzorilor inteligenți și a conectivității Bluetooth.

Periuța se adaptează programului și nevoilor tale, oferindu-ți 5 programe de curățare. Poți încerca fiecare program în zilele lucrătoare, iar în weekend să te răsfeți și să îți alegi preferatele.

O singură încărcare este suficientă pentru o durată de utilizare de până la 2 săptămâni (de 2 ori pe zi, timp de 2 minute).

Indicatorul luminos îți semnalizează când este momentul să reîncarci periuța.

Beneficii Principale

Dinți mai albi de la prima spălare

Datorită capătului 3D White, dotat cu o cupă de albire care reține pasta de dinți pe periuță mai mult timp, Oral-B Smart 6 îndepărtează petele de suprafață încă de la prima utilizare.

5 programe de curățare

Cele 5 programe de curățare se asigură că nevoile fiecărei zile sunt respectate și că tu vei obține exact rezultatul la care te aștepți. Programele încep cu nevoile uzuale, cum ar fi Curățare Zilnică, Profundă sau Sensitive, până la nevoi mai specifice, cum ar fi programul de albire sau de îngrijire pentru gingii.

Mai multe informatii

Alte Produse Recomandate

Consimțământ Cookie-uri