Oral B albirea dintilor albirea dintilor acasa dinti albi dantura perfecta igiena orala curatarea dintilor tartru dinti dinti galbeni cate minute trebuie sa te speli pe dinti spalarea corecta a dintilor

ORAL-B PRO 500 CROSS ACTION

Opinia clientilor
Adaugă recenzie

Descriere Produs

Dacă ești în căutarea unei periuțe de dinți la fel de dinamice ca tine, atunci acțiunea 3D a periuței Oral-B PRO 500 Cross Action o să pară gândită special pentru tine.

Datorită celor 20000 de pulsații și 8800 de oscialții pe minut, vei avea parte de o curățare superioară și de dinți mai sănătoși, în timp ce economisești timp.

Periuța va face toată treaba în locul tău și te va ajuta să ajungi la rezultatele dorite fără efort.

Pentru a te ajuta să economisești și mai mult timp, periuța beneficiază de singurul program indispensabil pentru rutina ta zilnică. Acesta durează 2 minute, respectând astfel recomandările medicilor dentiști.

Beneficii Principale

Curățare superioară

Periuța oscilează, se rotește și pulsează pentru a sparge și îndepărta placa bacteriană, în timp ce capătul de periaj înconjoară fiecare dinte.

Programul potrivit pentru fiecare zi

Periuța beneficiază de programul pentru “Curățare zilnică”, indispensabil pentru o igienă orală corectă. Existența unui singur program face ca periuța să fie foarte simplu de utilizat, astfel încât micuțul tău să ajungă să o folosească singur și tu să câștigi exact 4 minute în plus în fiecare zi.

Mai multe informatii

Alte Produse Recomandate

Consimțământ Cookie-uri