Oral B albirea dintilor albirea dintilor acasa dinti albi dantura perfecta igiena orala curatarea dintilor tartru dinti dinti galbeni cate minute trebuie sa te speli pe dinti spalarea corecta a dintilorOral B albirea dintilor albirea dintilor acasa dinti albi dantura perfecta igiena orala curatarea dintilor tartru dinti dinti galbeni cate minute trebuie sa te speli pe dinti spalarea corecta a dintilor

SETUL ORAL-B VITALITY GIFTING CROSS ACTION: ADULTS + KIDS

Opinia clientilor
Adaugă recenzie

Descriere Produs

Transformă timpul de spălat pe dinți în timp petrecut împreună, cu setul de periuțe electrice pentru tine și copilul tău. Pachetul conține o periuță de dinți pentru adulți Oral-B Vitality Cross Action și o periuță de dinți pentru copii Oral-B Vitality Frozen pentru copii de peste 3 ani.

Atât periuța pentru adulți, cât și cea pentru copii beneficiază de 7600 de mișcări de oscilație-rotație pe minut și oferă o curățare 2D în profunzime, care îndepărtează placa bacteriană și asigură sănătatea orală.

Pentru a face rutina de zi cu zi puțin mai distractivă, descarcă aplicația DISNEY MAGIC TIMER de la ORAL-B și vezi ce surprize vă așteaptă pentru fiecare dințișor curat.

Beneficii Principale

2 minute

E ca și cum ai avea un medic stomatolog lângă tine, care îți amintește mereu că e nevoie să periezi dinții timp de 2 minute și să treci la următorul cadran al gurii după fiecare 30 de secunde.

Curățare superioară

Periuța oscilează, se rotește și pulsează pentru a sparge și îndepărta placa bacteriană, în timp ce capătul de periaj înconjoară fiecare dinte.

Mai multe informatii

Alte Produse Recomandate

Consimțământ Cookie-uri