Oral B albirea dintilor albirea dintilor acasa dinti albi dantura perfecta igiena orala curatarea dintilor tartru dinti dinti galbeni cate minute trebuie sa te speli pe dinti spalarea corecta a dintilor

ORAL-B PRO 500 3D WHITE

Opinia clientilor
Adaugă recenzie

Descriere Produs

Dacă îți dorești ca periuța ta de dinți electrică să facă totul și încă ceva în plus, atunci Oral-B Pro 500 3D White este cea mai bună opțiune. Aceasta se ocupă de igiena orală, folosindu-se de cele 20000 de pulsații și 8800 de oscialții pe minut, în timp ce capătul de periaj 3D White are grijă să îndepărteze petele de suprafață și să îți ofere dinți mai albi după fiecare periaj.

Periuța va face toată treaba în locul tău și te va ajuta să ajungi la rezultatele dorite cu un minim de efort. Pentru a te ajuta să economisești și mai mult timp, periuța beneficiază de singurul program indispensabil pentru rutina ta zilnică. Acesta durează 2 minute, respectând astfel recomandările medicilor dentiști.

Beneficii Principale

Curățare superioară

Periuța oscilează, se rotește și pulsează pentru a sparge și îndepărta placa bacteriană, în timp ce capătul de periaj înconjoară fiecare dinte.

Dinți mai albi de la prima spălare

Datorită capătului 3D White, dotat cu o cupă de albire care reține pasta de dinți pe periuță mai mult timp, Oral-B Smart 6 îndepărtează petele de suprafață încă de la prima utilizare.

Mai multe informatii
Consimțământ Cookie-uri