Balsam Head & Shoulders Supreme Moisture matreata tratament matreata antimatreata tratament antimatreata scapa de materana cum scapi de matreata cum scap de matreata balsam antimatreata balsam matreata cum scapam de matreata par frumos Head & Shoulders

BALSAM H&S SUPREME MOISTURE

Opinia clientilor
Adaugă recenzie

Descriere Produs

Un balsam care să îți hidrateze părul intens sau unul care să susțină acțiunea anti-mătreață a șamponului? Why not both?

Nu mai trebuie să alegi. Le poți avea pe amândouă datorită balsamului Head&Shoulders SUPREME Moisture.

Îți va împlini ambele dorințe de la prima utilizare, datorită formulei care susține acțiunea anti-mătreață a șamponului și uleiului hidratant de argan. Ajută șamponul să înlăture orice urmă vizibilă de mătreață, reparând părul în același timp.

Este potrivit pentru părul normal sau uscat. Te vei bucura de cea mai plăcută experiență, de cel mai frumos rezultat, dar și de un păr sănătos.

Folosește-l împreună cu șamponul din aceeași gamă pentru cea mai bună protecție anti-mătreață!

Beneficii Principale

Perfect match

Față de alte balsamuri cosmetice, care înlătură substanțele active din șampoanele anti-mătreață, formula acestui balsam este concepută pentru a susține acțiunea șamponului.

Ușor de descurcat

Netezește și îngrijește fiecare șuviță, scurtează pregătirile din fiecare dimineață și te ajută să salvezi timp pentru lucrurile care contează.

Alte Produse Recomandate

Consimțământ Cookie-uri