Gillette Fusion ProShield aparat de barbierit barbierit clasic aparat de ras barbierit corect iritatie barbierit modele de barba barba barbati contur barba sfaturi pentru barba tunsori barbati tunsori barbati par lung tuns scurt barbati prosop

GILLETTE FUSION PROSHIELD

Opinia clientilor
Adaugă recenzie

Descriere Produs

Alege cel mai bun bărbierit de la Gillette.

Dacă bărbieritul ar fi un sport de contact, atunci aparatul de ras Gillette ProShield ar fi campion.

Acesta beneficiază de un mâner ce integrează tehnologia Flexball și permite capătului să pivoteze în toate direcțiile pentru maximum de contact* pe toate contururile feței, ajungând la fiecare fir de păr și având ca rezultat cel mai fin bărbierit de la Gillette.

Aparatul are alături o echipă de încredere, formată din rezervele cu lame Gillette Fusion ProShield. Acestea te protejează în timp ce te bărbierești, având benzi lubrifiante înaintea și în urma lamelor, oferindu-ți un strat protector care îți ferește pielea de iritații.

*printre aparatele de ras Fusion

Beneficii Principale

Protecția ProShield

Aparatul are benzi lubrifiante înaintea și în urma lamelor, menținând pielea hidratată și protejată înainte, în timpul și după fiecare mișcare a lamelor.

Se potrivește cu lamele ProShield

Mânerul Gillette Fusion ProShield se potrivește și cu toate lamele Fusion și Fusion Proglide, dar cel mai bine se înțelege cu rezervele Gillette Fusion Proshield.

Dacă au același nume, ar trebui să stea împreună.

Mai multe informatii

Alte Produse Recomandate

Consimțământ Cookie-uri