Gillette Fusion Proglide cu FlexBall aparat de barbierit barbierit clasic aparat ras barbierit corect iritatie barbierit modele de barba barba barbati contur barba sfaturi pentru barba tunsori barbati tunsori barbati par lung tuns scurt barbati prosop

GILLETTE FUSION PROGLIDE CU FLEXBALL

Opinia clientilor
Adaugă recenzie

Descriere Produs

Când toate aparatele de ras îți oferă cea mai bună experiență, Gillette Fusion ProGlide cu Flexball îți oferă cea mai bună experiență pentru tine, având o precizie maximă și adaptându-se perfect contururilor feței tale.

Datorită tehnologiei FlexBall, aparatul reușește să își ajusteze fiecare mișcare în funcție de nevoile tale, chiar și în zonele mai dificile.

Pentru cel mai bun confort de la Gillette, stabilizatorul pentru lame menține spațiul optim dintre acestea, iar protecția Comfort Guard direcționează excesul de spumă de ras.

Pentru a te feri de orice iritație, aparatul are și o bandă lubrifiantă îmbogățită cu uleiuri minerale și polimeri.

Beneficii Principale

Tehnologia FlexBall

Această tehnologie permite capătului de ras să pivoteze față-spate și stânga-dreapta, pentru a urma perfect orice contur al feței.

Mânerul este conceput special pentru a sprijini această acțiune, având un design ergonomic, care asigură o manevrare sigură.

Lame reproiectate

Lamele sunt mai subțiri, au margini mai fine* și beneficiază de un strat avansat, care nu opune rezistență, ca tu să poți tăia firele de păr fără efort.

**s-au comparat primele 4 lame ale Gillette Fusion ProGlide cu aparatul de ras Gillette Fusion

Mai multe informatii

Alte Produse Recomandate

Consimțământ Cookie-uri