Gillette Styler product aparat de barbierit barbierit clasic aparat de ras barbierit corect iritatie barbierit modele de barba barba barbati contur barba sfaturi pentru barba tunsori barbati tunsori barbati par lung tuns scurt barbati

Descriere Produs

Aranjatul bărbii nu este o probă de viteză, dar dacă ar fi, Gillette Styler te-ar ajuta să bați timpul record de fiecare dată.

Acest device se ocupă de tot, de la tunderea părului, până la ras și cele mai mici finisaje, având integrate cele mai performante tehnologii de care ai nevoie în fiecare etapă.

Combină lamele ProGlide cu un trimmer proiectat de Braun, cu un aparat de bărbierit performant și unelte speciale pentru cele mai mici detalii.

Beneficii Principale

Trimmer electric proiectat de Braun

Taie firele de păr cu tehnologia concepută de Braun, realizată pentru a oferi manevrabilitate maximă.

Include 3 piepteni interschimbabili, pentru lungimi diferite, creați special pentru bărbații care vor să experimenteze variante inedite de styling.

Lama “contururi perfecte”

Întoarce capătul aparatului de ras și descoperă lama ”Contururi Perfecte”.

Aceasta se va ocupa de porțiunile greu accesibile, cum ar fi perciunii sau șanțul subnazal, pentru un look impecabil. Poate fi utilizată manual sau în modul electric, în funcție de preferință.

Mai multe informatii

Alte Produse Recomandate

Consimțământ Cookie-uri