FRUMUSEȚE

Idei pentru o tunsoare în tendințe

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Tunsoarea bob pare să nu se demodeze niciodată! Iată propunerea noastră de tunsori bob pentru un an 2021 în care să te simți frumoasă și stilată!

Tunsoarea bob: Tendință pentru Anul Nou

Tunsoarea bob este cea mai cool tendință a momentului. Este foarte ușor de purtat dacă alegi exact forma care să îți complimenteze trăsăturile. Indiferent dacă alegi un bob scurt sau un bob lung, tuns drept sau în trepte sau dacă ai părul perfect drept sau cu bucle superbe, acest stil este unul dintre preferatul vedetelor din lumea întreagă.

Cum să alegi tunsoarea bob potrivită pentru tine?

Pentru fețele cu formă dreptunghiulară

Pentru fetele care au trăsături alungite, ca în cazul formei dreptunghiulare, alege un bob scurt sau mediu, dar care să nu fie plat. Concentrează-te pe volumul din jurul pomeților și îndrăznește să îți tunzi betronul ca un ultim pas spre bobul perfect.

Pentru fețele cu formă triunghiulară

Această formă este caracterizată prin faptul că trăsăturile din partea inferioară a feței sunt mai înguste, de obicei chiar dominate de cele din partea superioară. Și în acest caz scopul este să echilibrezi situația, tocmai de aceea, trebuie să alegi un bob care să se poată mișca cu lejeritate pentru a diminua din efectul grafic al trăsăturilor. Alege un bob scurt și ondulat, tuns în scări. Bretonul? Și în acest caz este o idee bună.

Pentru fețele cu formă rotundă

În acest caz, lungimea feței și lățimea sa sunt aproximativ egale. Dacă ai acest tip de trăsături, atunci opțiunea perfectă pentru tine va fi un bob lung, care să aibă straturile definite în jurul pomeților. Nici drept, nici ondulat, este bine să eviți extremele.

Pentru fețele cu formă de inimă

Pentru fetele care au o bărbie îngustă și definită soluția pentru a da echilibru trăsăturilor este să adaugi volum în zona bărbiei, deci sub linia pomeților. O idee bună este să optezi pentru părul întins și o linie dreaptă, bine definită la vârfuri.

Pentru fețele cu formă pătrată

Acest tip de față este caracterizată de trăsături mai pronunțate, iar pentru a crea armonie, optează pentru o lungime medie și încearcă să îți porți părul ondulat. Nu alege o tunsoare foarte geometrică, pentru a echilibra contrastul dintre păr și trăsăturile feței și alege un breton care să aibă părțile laterale mai lungi decât partea centrală.

Alege să mergi la un salon de încredere și unde știi că stylistul îți va înțelege dorințele și te va ajuta să iei cea mai bună decizie. După vizita la salon, pentru a-ți menține părul frumos și sănătos, dar mai ales lipsit de orice urmă de mătreață, încearcă produsele Head & Shoulders din gama Supreme, care vor ține la distanță orice urmă de mătreață în timp de îți vor hidrata fiecare șuviță de păr și îți vor îngriji și scalpul.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri