FRUMUSEȚE

Trucuri pentru un păr sănătos și strălucitor

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Cine nu și-ar dori un păr strălucitor ca în reclame?

Trucuri pentru un păr sănătos și strălucitor Coafura par drept par ondulat par lung par scurt par mediu tusoare coafura cel mai frumos par par hidratat par ingrijit par hranit tratament par deteriorat repararea parului

Adevărul este că un păr sănătos vorbește de la sine și nu poate trece neobservat. Însă, în încercarea de a obține acea strălucire mult râvnită, tindem să încărcăm firul de păr cu prea multe produse, până când acesta ajunge să nu ne mai asculte dorințele.

Ingredientele naturale, alimentația sănătoasă, obiceiurile zilnice, toate acestea joacă un rol important când vine vorba de îngrijirea părului. Iată care sunt cele mai eficiente trucuri pentru un păr sănătos și strălucitor!

Trucuri pentru păr strălucitor

Am adunat cele mai bune trucuri pentru îngrijirea părului, așadar nu îți rămâne decât să alegi ce ți se potrivește.

  • Nu te spăla pe păr cu apă fierbinte! Acest obicei îți va usca părul și îl va face lipsit de strălucire. Temperatura ridicată a apei va îndepărta toate uleiurile naturale de care părul tău are nevoie pentru a fi protejat și va încuraja producția excesivă de sebum.

  • Prinde lejer părul înainte de somn! Acest lucru va împiedica încurcarea lui și ruperea firelor de păr atunci când folosești peria.

  • Nu-l usca foarte des cu foehnul! Este de preferat să-l lași să se usuce natural în majoritatea timpului, deoarece foehnul îl poate usca mult prea tare.

  • Consumă biotină, deoarece această vitamine stimulează creșterea părului și a unghiilor, având un efect benefic și asupra pielii.

  • Ai grijă la alimentația ta! Dacă eviți proteinele și grăsimile sănătoase, părul tău va avea de suferit.

Variantele mai rapide prin care poți obține un păr sănătos și strălucitor:

  1. Alege șamponul ideal pentru tine. Anumite șampoane din comerț pot îndepărta nutrienții de care părul tău are nevoie, însă gama Pantene PRO-V Repair & Protect este exact produsul de care părul tău are nevoie, deoarece combate semnele deteriorării părului, hidratează în profunzime și îl lasă sănătos și strălucitor.

  2. Folosește un balsam potrivit. În completarea samponului, îți recomandăm balsamul Pantene PRO-V 3 Minute Miracle din aceeași gamă, care repară în doar 3 minute până la 3 luni de păr deteriorat. Vei observa rapid cum părul tău capătă un aspect mai sănătos și strălucitor, coafura parcă e mai ușor de aranjat, iar firele deteriorate încep să își recapete aspectul natural.

  3. Nu exagera cu placa. Temperaturile ridicate îți pot deteriora părul, chiar dacă folosești produse speciale pentru protecție. Sfatul nostru este să folosești cât se poate de rar placa sau ondulatorul, iar temperatura folosită să nu fie mai ridicată de 160 de grade.

  4. Tunde periodic vârfurile. Un păr sănătos își menține aspectul dacă este tuns o dată la 3 luni. Astfel, scapi de vârfurile deteriorate și nu îți mai faci griji în privința aspectului neplăcut pe care îl au acestea.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri