FRUMUSEȚE

Trucuri neobişnuite de frumuseţe pe care nu le ştiai

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Viteza cu care se petrece totul în ziua de zi îţi lasă din ce în ce mai puţin timp pentru tine însăţi.

Cele mai ciudate trucuri de frumusețe care chiar funcționează beauty frumusete lifehacks life hacks lifehack life hack fata selfie par aranjat zambet

Când să mai ai timp şi de o întreagă... rutină de machiaj şi skincare, când ai agenda de lucru programată mai ceva ca a Annei Wintour? De aceea, am creat un calendar al celor mai neobişnuite trucuri de frumuseţe pe care să le poţi pune în practică lejer, în fiecare din zilele săptămânii.

LUNI – Manichiură

Ok, anxietatea legată de ziua de luni o combaţi fie cu o sesiune intensă de cardio la sală, fie cu... o programare la manichiură – o culoare nouă şi vioaie pe unghii îţi poate da acel boost de energie instant. Dar ştiai că lămpile cu lumină albastră care îţi usucă rapid lacul de unghii semi-permanent îţi pot crea, în timp, pete pigmentare pe mâini? Ţine la tine mereu o cremă de corp cu FPS de minim 30 şi foloseşte-o cu încredere pe mâini, înainte de fiecare manichiură semi-permanentă. O să te bucuri de o piele matură impecabilă peste ani!

MARŢI - Machiaj

Vorbele din credinţa populară – precum că marţea sunt trei ceasuri rele – nu mi s-au potrivit niciodată. Îmi place să transform orice moment încărcat de stres într-o provocare în favoarea mea. Dacă mă grăbesc la şedinţa aceea de la primă oră, voi improviza şi-mi voi realiza un machiaj în trei timp şi două mişcări. Aleg un ruj din colecţia mea şi îl tapotez într-un singur strat pe pleoapele mobile, dar şi pe pomeţi, pentru un aer îmbujorat. Apoi îl aplic din plin pe buze şi... gata lookul!

MIERCURI – Un look simplu, dar sofisticat

Se spune că miercuri e cea mai prolifică şi aglomerată zi a săptămânii. Ca să încep ziua cu spor, musai mă machiez un pic, pentru un „shot“ concentrat de încredere în sine. Am în tolbă un truc excelent: aplic pe gene pudră translucidă cu o pensulă pufoasă, pentru a crea o bază care va conferi o textură minunată mascarei. Genele vor părea cu mult volum – detaliu care transformă orice look simplu într-unul sofisticat.

JOI - Șamponatul

Ghicitoare: ce ar trebui să dureze trei minute, deşi tu faci asta pe fast-forward măcar o dată la două-trei zile? Şamponatul! Hei, tu la ce te gândeai? Hair-stiliştii internaţionali recomandă ca fiecare sesiune de şamponat să dureze trei minute şi să clăteşti bine-bine părul după fiecare etapă. Inclusiv după ce laşi balsamul-spumă Repair&Protect de la Pantene Pro-V să-ţi hidrateze părul bine de tot, fără să îl îngreuneze, desigur. Iată la ce devine, în sfârşit, utilă acea clepsidră pe care am primit-o la Secret Santa...

VINERI – Îngrijirea tenului

Vinerea e un combo dintre ultimii stropi de energie pe care îi mai ai după lunga săptămână de lucru şi cheful nestăvilit la gândul că vine week-endul. De aceea, am grijă să intru în week-end cu faţa bună... la propriu, şi la figurat! Iau două pliculeţe de ceai verde – un excelent antioxidant -, le cufund în apa fiartă, le răcesc şi le aplic pe ochi. Trucul e menit să decongestioneze ochii umflaţi şi să alunge aspectul obosit al ochilor. Let the party begin!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri