FRUMUSEȚE

Top sfaturi pentru ținutele casual

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Iată câteva modalități care vor transforma orice combinație banală într-o super ținută, fără mult efort și cu lucruri pe care deja le ai în dulap.

Top sfaturi pentru ținutele casual

Leagă-ți tricoul

Un tricou simplu strâns în talie va schimba complet aspectul ținutei tale, îți va pune talia în evidență și va crea un punct de interes vizual.

Rulează tivurile

Indiferent dacă te-ai gândit la tivul blugilor sau la cel al mânecilor tricoului, un detaliu în plus pentru aceste părți de obicei neglijate ale ținutei tale vor schimba complet vibe-ul oufitului.

Make a statement

Fie că te gândești la o pereche de cercei interesanți, un colier, un chocker sau chiar o brățară masivă, bijuteriile vor schimba complet întregul aspect.

Ruj colorat

Orice ținută basic se transformă când aplici un strat de ruj intens. Alege nuanța preferată, dar asigură-te că îl aplici după ce ai îmbrăcat deja tricoul alb, nu înainte.

Șosete

Totul simplu și frumos când porți un tricou simplu și niște blugi, dar o pereche de șosete îmbulinate, colorate sau chiar cu ștrasuri vor schimba complet povestea.

Adaugă o curea

Cum catarama este elementul principal al curelei tale, la fel poate fi și cureaua principalul element al ținutei. Alege un accesoriu interesant, poate chiar ceva vintage, și transformă-ți întreaga ținută.

Poartă o pălărie

Acest accesoriu destul de rar utilizat în viețile noastre de zi cu zi este gata să te apere și de soare, și de ploaie, și de o ținută plictisitoare.

Ochelari de soare

Nimic nu se compară cu o pereche de ochelari de soare. Poți alege un model clasic, mereu la modă, sau să experimentezi cu rame colorate și lentile interesante.

Indiferent ce ai alege, cel mai de efect accesoriu al ținutei tale este parfumul impregnat în țesături. Încearcă noul Lenor Detergent și bucură-te de curățenie și de prospețime pentru toate ținutele pe care alegi să le porți.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri