FRUMUSEȚE

Tratamente faciale relaxante și eficiente

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Cauți informații despre tratamente de îngrijire facială? Am alcătuit un top al tratamentelor faciale pentru a te bucura de un ten strălucitor.

Top 3 tratamente faciale pentru un ten strălucitor | Youtil

Aceste idei te vor ajuta să obții tenul strălucitor la care visezi, dar te vor ajuta și să ajungi într-o stare de spirit super pozitivă și să te relaxezi puțin în timp ce îți rezervi câteva clipe pentru tine și îți și îngrijești tenul în mod corespunzător.

Exfolierea

Un pas foarte important în rutina de îngrijire a tenului tău este exfolierea. Există două tipuri principale de exfolianți: cei fizici și cei chimici. Cei fizici sunt de obicei formulați astfel încât să conțină particule fine care prin mișcări circulare vor reuși să îndepărteze celulele de piele moartă din stratul superior al tenului. Exfolianții chimici vor face același lucru, dar nu acționează fizic, îndepărtând aceste celule moarte printr-o reacție ușoară la nivelul superficial al pielii. Echilibrul este cheia când vine vorba de exfoliere, deoarece acest tratament aplicat prea des îți va sensibila tenul, iar aplicat prea rar va face ca restul produselor tale de îngrijire să pătrundă foarte greu în piele și să nu își facă efectul la capacitate maximă. După exfoliere este foarte important să îți hidratezi tenul și să folosești protecția solară cu și mai multă atenție.

Sheet Masks

Dacă îți dorești puțin răsfăț pentru tenul tău încearcă un Sheet Mask care să corespundă tipului tău de ten și nevoilor acestuia. Aplicarea acestora este foarte simplă deoarece aceste măști sunt sub forma unui șervețel ce respectă contururile feței tale și care trebuie doar despachetat și aplicat pe față după demachierea și spălarea minuțioasă a tenului. Avantajul acestor măști este aplicarea ultra rapidă, dar și efectul răcoritor și hidratant instant. Testează mai multe variante și alege tipul de mască preferat pe care să îl ai mereu la îndemână pentru serile în care îți dorești puțină relaxare.

Jade Roller și Gua Sha

Acestea sunt două instrument folosite pentru înfrumusețare încă din cele mai vechi vremuri ale Chinei Imperiale. Jadul în sine are tot felul de proprietăți benefice pentru piele, dar masajul facial pe care îl vei realiza cu aceste două instrumente îți va oferi rezultatele pe care ți le dorești. Rollerul are de obicei două capete circulare mobile, care se rotesc în funcție de contururile feței, pe când Gua Sha are forma unei pietre aplatizate și sculptate astfel încât să încadreze anumite contururi ale feței pentru a le defini. Nu este indicat să folosești aceste instrumente pe pielea uscată, ci să umezești zona pe care vei acționa cu un produs de îngrijire pe care îl folosești în rutina ta de îngrijire. Înainte de a achiziționa astfel de ustensile urmărește tutoriale care te vor învăța să le utilizezi corect. Cele două ustensile asigură o relaxare a mușchilor faciali, stimulează drenajului limfatic, oferă pielii elasticitate, reduc pungile de sub ochi și atenuează cearcănele. În final, tenul tău va avea un tonus mai bun, mai ferm, iar pielea va căpăta un aspect luminos și uniform, iar produsele pe care le vei aplica ulterior vor fi absorbite mult mai bine și își vor face efectul mult mai repede.

Încearcă aceste tratamente, iar în cazul în care ai la dispoziție o seară întreagă de relaxare numai pentru tine, bucură-te de o seară întreagă de SPA și bucură-te de beneficiile tuturor acestor tratamente combinate într-o singură experiență. Te poți bucura de acest ritual de înfrumusețare și cu o seară înainte de un eveniment special. Te asigurăm că tenul tău nu a mai arătat niciodată atât de luminos.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri