FRUMUSEȚE

Ținute casual pentru toamnă

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Dacă ești în căutarea ținutei perfecte pentru toamnă, avem pentru tine trei combinații pe care trebuie să le încerci.

Ținute casual pentru toamnă

Tranziția de la rochițe diafane, pantaloni scurți și bluze lejere este destul de dificilă. Toate cunoaștem acea zi în care, brusc, temperaturile scad radical și știi că e momentul să scoți la înaintare toate puloverele preferate.

Secretul pentru o ținută reușită de toamnă este că combini un articol strâmt cu un articol larg și ceva foarte texturat cu ceva neted și simplu, după cum vei vedea în următoarele exemple.

1. Maletă & Boyfriend Jeans

O maletă simplă dintr-un material de calitate, combinată cu o pereche de jeans din denim gros este soluția perfectă pentru orice dimineață pe grabă care se poate termina cu o seară în oraș. În funcție de cât de elegantă vrei să fii, poți asorta această combinație cu adidași, bocanci, sau chiar ghete cu toc. Dacă vrei să fii chiar extra, atunci o pălărie asortată vine mănușă, iar în caz de frig, un trench clasic sau un palton lejer desăvârșesc outfitul.

2. Pulover larg & Skinny Jeans

O pereche de skinny jeans și un pulover larg și texturat se înțeleg atât de bine încât ți-ai dori să fie tot anul toamnă. Dacă puloverul nu e neapărat your mood for the day, un hanorac cu design grafic sau mesaj interesant poate că se descurcă chiar mai bine. Dacă mai și asortezi șiretul bocancilor cu hanoracul, atunci, această ținută destul de lazy va părea foarte studiată.

3. Încă ai dor de vară?

Dacă îți tot stă gândul la vară și la rochițele pe care parcă nu le-ai purtat suficient, atunci acum e momentul să le exploatezi la maxim. Fie că adaugi un pulover asortat peste sau o jachetă de piele care schimbă tot lookul, adaugă rochiei preferate o pereche de dressuri negre și o pereche de botine sau de sneakers, iar garderoba de vară tocmai a făcut o tranziție neașteptată, dar încântătoare.

Pentru evenimente mai speciale, o pereche de cizme peste genunchi ar trebui să te scoată din orice belea și să se asorteze cu orice rochie.

Indiferent ce ținută vei alege, asigură-te că îți speli hainele cu produsele preferate. Păstrează mereu în casă câteva capsule de la Ariel pentru curățarea hainelor și o sticlă de balsam de rufe de la Lenor pentru puțin răsfăț parfumat.

Spor la probat și asortat ținute. Toamna e aici.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri