FRUMUSEȚE

Și bărbații au o latură sensibilă

Distribuie:
Timp de citire: 2 m

Iritația de la bărbierit este dureroasă și neplăcută. Din fericire, astăzi ai la dispoziție tehnologii de ultimă oră pentru a îți face viața mai ușoară.

Gillette cu noua tehnologie Skinguard

Spune stop iritației Puține lucruri sunt mai enervante decât iritația din timpul bărbieritului. Mai ales că apare în cele mai nepotrivite momente, parcă dinadins pentru a-ți știrbi farmecul personal – înaintea unei întâlniri importante sau a unui interviu.

E ok să ai pielea sensibilă Studiile arată că peste 50% dintre bărbați au pielea sensibilă. De aceea, am reproiectat aparatul de ras. Datorită tehnologiei Skinguard, aparatul de ras Gillette Skinguard Sensitive este creat special pentru pielea sensibilă și este dovedit clinic că te protejează de nesuferita iritație.

Ceea ce aduce nou acest aparat de ras este că reduce contactul lamei cu pielea și frecarea, protejându-te iritație. Cu un sistem unic de protecție între lame, Gillette Skinguard Sensitive reduce presiunea asupra pielii prin netezirea acesteia și ridicarea lamelor, prevenind astfel senzația de tragere și smulgere. În plus, datorită benzii lubrifiante înaintea și în urma lamelor, te protejează de 4 ori mai bine împotriva iritației*! De asemenea, este practic – potrivindu-se cu toate mânerele Skinguard Sensitive și Fusion.

*pentru aparatul de ras cu tehnologia Skinguard și două benzi lubrifiante, folosit împreună cu produsele de pregătire pentru bărbierit din aceeași gamă.

Fii un pic mai hedonist În concluzie, te sfătuim să alegi confortul, alături de o viață mai ușoară și mai plăcută în comparație cu strămoșii tăi. Și să recunoaștem, nimănui nu-i place să sufere, iar pentru cei care se bărbieresc zilnic devine o adevărată binecuvântare să scape de neplăcerile iritației.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri