SĂNĂTATE

Sfaturi de la vedete pentru o dantură frumoasă

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Se zice despre zâmbet că este un salut universal. Și pe bună dreptate. Zâmbetul ne ajută să deschidem uși și să relaționăm mai ușor.

Tipsuri de la vedete pentru o dantură frumoasă Oral B albirea dintilor albirea dintilor acasa dinti albi dantura perfecta igiena orala curatarea dintilor tartru dinti dinti galbeni cate minute trebuie sa te speli pe dinti spalarea corecta a dintilor

Ne crește încrederea în noi și, adesea, “ne șterge” ani buni de pe chip. Dar zâmbetul este, totodată, strâns legat de aspectul danturii.

Un zâmbet numai bun de imortalizat în poze este acela susținut de o dantură imaculată. Desigur, rezultate pe termen lung nu poți obține decât în urma tratamentelor profesionale din cabinetele stomatologice.

Sfaturi de la vedete pentru o dantură frumoasă obținută acasă. Pe termen scurt, însă, poți obține o dantură frumoasă, fără să investești sume fabuloase în tratamente stomatologice de ultimă generație. Nici măcar vedetele nu o fac atât de des pe cât ți-ai putea imagina.

Iată, în cele ce urmează, câteva sfaturi de la vedete pentru o dantură frumoasă.

Zâmbetul Juliei Roberts este inconfundabil. Și, totodată, foarte prețios.

Actrița și l-a asigurat pentru suma de 30 de milioane de dolari. Se pare, însă, că acest zâmbet e obținut fără investiții majore. Actrița declara într-un interviu că a moștenit secretul unei danturi frumoase de la bunicul ei, care nu a avut nicio carie toată viața. Julia mărturisea că își spală dinții cu banalul bicarbonat de sodiu, pe care-l presară în cantitate mică pe pasta de dinți de pe periuță.

Eva Longoria mizează, la rândul ei, tot pe bicarbonatul de sodiu, combinat cu zeama de lămâie.

Cele doua ingrediente trebuie amestecate până rezultă o pastă. Aceasta îndepărtează eficient petele superficiale de pe suprafața dinților. Atenție, însă! Nu este recomandat să folosești bicarbonatul de sodiu prea des. De trei ori pe săptămână este suficient, altfel există riscul erodării smalțului dentar și al dezvoltării gingivitei.

Despre proprietățile de albire a căpșunelor vorbesc chiar medicii stomatologi. Dar și Catherine Zeta-Jones, care a descoperit ce minuni face piureul de căpșune cu dantura ei. Tot ce ai de făcut este să zdrobești într-un vas trei-patru căpșune, iar pasta rezultată să o aplici pe dinți. Las-o să acționeze aproximativ cinci minute, apoi clătește-te.

Vanessa Hudgens are un alt truc pentru albirea rapidă a dinților: frunzele de salvie. Acestea sunt abrazive și asigură o curățare rapidă. Apelează la această metodă cu moderație. O dată pe săptămână este suficient pentru a obține o dantură la fel de frumoasă ca a vedetelor.

Gwyneth Paltrow preferă tehnica oil pulling pentru albirea dentară. Această metodă presupune clătirea gurii timp de 20 de minute zilnic cu o lingură de ulei, de preferat ulei de cocos sau ulei din semințe de susan. După oil pulling, spală-ți dinții în mod obișnuit. Pe lângă albirea dentară, această metodă facilitează și vindecarea gingivitei.

Gwen Stefani își albește dantura cu coajă de banană. Tot ce ai de făcut este să-ți freci dinții timp de 2 minute zilnic cu coaja fructului, după care îi speli cu pastă de dinți. Albirea nu este instantanee, ci se obține în timp.

Reține, însă, că aceste sfaturi de la vedete pentru o dantură frumoasă nu înlocuiesc o igienă riguroasă a danturii și controalele periodice la stomatolog, ci vin să le completeze. Îți recomandăm să folosești Periutele Electrice Oral-B - periuța de dinți care se mulează perfect pe suprafaţa acestora, curăță eficient şi înlătură tartrul.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri