FRUMUSEȚE

Sfaturi de îngrijire după bărbierit

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Chiar dacă te bărbierești de ani de zile, niciodată nu este prea târziu să înveți mici trucuri care te pot ajuta în rutina de bărbierit.

Sfaturi de îngrijire după bărbierit aparat de barbierit barbierit clasic aparat de ras barbierit corect iritatie barbierit modele de barba barba barbati contur barba sfaturi pentru barba tunsori barbati tunsori barbati par lung tuns scurt barbati

Cu siguranță îți dorești să obții cele mai bune rezultate, așa că poți lua în calcul următoarele sfaturi de îngrijire.

1. Graba strică treaba.

De ce să te grăbești? Alocă suficient timp pentru ritualul tău de bărbierit, altfel riști să nu ajungi la rezultatul dorit. Pregătește-ți pielea cu atenție înainte de a începe, prin spălarea feței cu produse speciale (săpun cu glicerină, de exemplu) care ajută la înmuierea firelor de păr.

2. Aplică neapărat o loțiune după ras.

Pentru a-ți proteja pielea și a-i păstra aspectul fin și mătăsos, aplică întotdeauna o loțiune after-shave. Loțiunea după ras Old Spice Original protejează pielea după bărbierit, lăsând un miros proaspăt. În plus, acesta te va ajuta la calmarea pielii.

3. Iritații după ras?

Dacă te confrunți cu o iritație după ras, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să lași deoparte aparatul de ras pentru câteva zile. Dacă te vei bărbieri cu aceeași frecventă, sunt mari șanse să accentuezi extinderea iritației. Ca măsură de prevenție, în cazul în care părul facial a fost lăsat să crească mai mult de trei zile, este de preferat să folosești mai întâi un aparat de tuns barba, urmat mai apoi de un aparat de ras.

4. Evită să îți atingi fața proaspăt rasă;

Pielea este destul de sensibilă după bărbierit. Cu fiecare atingere în plus riști să îți iriți pielea. Nu îți freca pielea nici cu prosopul și încearcă să nu atingi zonele proaspăt rase, mai ales dacă nu ești proaspăt spălat pe mâini.

Acestea sfaturi ar trebui să te ajute să ai un ten perfect după fiecare bărbierit, fără prea mult efort sau produse în plus.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri