FRUMUSEȚE

Modele de unghii. Ce se poartă în 2020

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Trendurile în materie de unghii se schimbă de la un sezon la altul.

Modele de unghii. Ce se poartă în 2020 | Youtil

Și trebuie să ținem pasul cu ele. La început de 2020, specialiștii au anunțat ce modele de unghii se poartă în acest an.

Dungi artistice – acest stil este unul care exprimă amuzamentul și veselia. Trebuie doar să combini mai multe culori, care să facă să pară că dungile se amestecă ăntre ele.

Manichiură franțuzească dublă – Manichiura franțuzească revine la putere în 2020. Doar că nu cea simplă, ci una nouă, cu două dungi. Una la baza unghiei și cealaltă la capătul unghiei.

Minimalistă – Manichiura minimalistă este aleasă în ultima perioadă de vedetele de la Hollywood. Cum arată? Ei bine, unghia este colorată cu o ojă nude, iar la bază se pune un punct alb.

Manichiură franțuzească micro – Dacă tot am spus mai sus că manichiura franțuzească este la mare căutare, atunci nu trebuie să uităm de cea micro. Asta înseamnă că dunga albă este mult mai subțire. Se potrivește perfect la orice ținută.

Printuri de animale – Printurile nu sunt la modă doar când vine vorba de haine. Și unghiile cu astfel de printuri sunt extrem de apreciate și în trend în 2020. So go wild with it!

Pasteluri – Da, da, pasteluri, din ianuarie până în decembrie. Dacă până acum culorile pastelate se foloseau doar vara, acum le putem purta tot timpul anului! Așa ne spun specialiștii.

Metalice – Culorile metalice sunt perfecte pentru unghiile lungi. Dacă acesta este modelul care ți se potrivește, nu mai sta pe gânduri!

Lac – Nu avem nevoie de multe culori pentru un aspect natural, curat și sănătos. Le cureți și le dai cu puțin lac. Acest model se potrivește persoanelor cu unghii scurte.

Cu perle – Aplicațiile cu perle sunt superbe! Doar că nu le poți purta tot timpul, acestea sunt recomandate mireselor pentru ziua lor specială.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri