FRUMUSEȚE

Machiaj rapid pentru școală

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Indiferent dacă mergi la cursuri fizic sau faci școala online, iată o rutină de makeup rapidă, care să te facă să te simți fresh în fiecare dimineață.

imagine cu insert

Pasul 1:

Spală-ți tenul cu un gel de față delicat, apoi șterge ușor cu prosopul, fără să freci.

Pasul 2:

Aplică o cremă hidratantă. Te sfătuim să alegi o cremă cu factor de protecție solar, astfel încât să folosești mai puține produse și să fii gata mai repede.

Pasul 3:

Aplică puțin corector în zonele pe care vrei să le corectezi sau luminezi. Aplică o cantitate cât mai mică de produs și lasă-l să se usuce cât timp aștepți să intre și crema hidratantă în piele, astfel încât pigmenții din corector să se fixeze și produsul să acopere mai bine.

Pasul 4:

Cât timp aștepți să se usuce corectorul, aranjează-ți sprâncenele folosind un gel transparent. Dacă există vreun gol în sprânceană care te deranjează, trasează câteva linii subțiri cu un creion de sprâncene, în direcția creșterii firelor de păr.

Pasul 5:

Cu o pensulă sau cu vârful degetelor, presează delicat corectorul în piele, până când nu mai există urme vizibile. Dacă ai tenul gras, poți aplica și un strat fin de pudră pentru a fixa produsul.

Pasul 6:

Aplică puțin balsam colorat sau luciu de buze, urmând conturul natural al buzelor, dar numai după ce te-ai asigurat că dantura ta este curată și strălucitoare.

imagine cu o fată zâmbind

Produsele colorate pentru buze se potrivesc cel mai bine cu dinții sănătoși, așa că îți recomandăm să încerci una dintre cele mai noi periuțe Oral-B iO.

Pasul 7:

Aplică puțin blush în zona exterioară a pomeților, spre tâmple. Deasupra acestei zone, aplică un iluminator discret. Dacă ai timp, aplică iluminator și pe arcada sprâncenelor.

Pasul 8:

În funcție de regulile școlii, poți aplica puțin rimel într-o culoare care să se potrivească cu trăsăturile tale. Poți alege un rimel transparent care să îți ofere puțin volum, sau un rimel maro pentru a contura linia ochilor.

Ai ajuns la sfârșitul rutinei propuse de noi. Acum ești gata de ore. Acești 8 pași nu ar trebui să dureze mai mult de 5-8 minute, dar te vor face să te simți aranjată și pregătită de o zi întreagă, indiferent de provocările care vor apărea pe parcurs.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri