FRUMUSEȚE

Machiaj perfect în 5 minute cu Ioana Grama

Distribuie:
Timp de citire: 4 m

Cum să te machiezi fără să greșești când te grăbești? Vezi mai jos lifehack-urile propuse de Ioana.

Ioana Grama trucuri de frumusețe care chiar funcționează beauty frumusete lifehacks life hacks lifehack life hack frumusete ingrijire relaxare rutina de dimineata

E cel mai enervant când te super grăbești să pleci de acasă și îți strici machiajul. O singură mișcare greșită și trebuie să o iei de la capăt. Iar când te grăbești, șansele să faci o mișcare greșită sunt foarte mari.

Există vreun truc magic de ajutor în această probă de viteză? Atunci când ai provocări contratimp, ai nevoie de soluții simple. E timpul să câștigi timp!

Ioana îți arată cum poți obține un machiaj perfect cu ajutorul unor trucuri simple.

Ai nevoie de câteva obiecte pe care oricine le are în casă: un card și un bețișor de urechi.

Întâi aplică baza de machiaj și fondul de ten. Daca nu ai timp să aplici fondul de ten cu pensula sau burețelul, poți folosi un produs tip CC sau BB cream pe care il poți aplica la fel ca o cremă hidratantă.

Ce facem cu cardul?

Eyeliner-ul

Plasează cardul pe pleoapa inferioară, în direcția în care vrei să trasezi linia de tuș. Te va ajuta să trasezi o linie dreaptă din prima și să îți iasă la fel la ambii ochi. Funcționează la fel de bine și pentru creionul dermatograf.

Mascara

După ce s-a uscat tușul, plasează cardul pe pleoapa superioară și trage ușor de gene în sus. Te va ajuta să aplici rimelul chiar de la baza genelor și va împiedica periuța să lase urme pe pleoape.

Ce facem cu bețișorul de urechi?

Rujul: ține bețișorul între dinți atunci când aplici rujul. El păstrează dinstanța optimă între buze și susține colțurile gurii, astfel că vei putea sa aplici rujul în câteva mișcări fără să fie nevoie să aplici contur înainte.

Bonus tip: Știai că poți folosi rujul roșu și pe post de blush? Aplică un pic de ruj pe mână, apoi cu degetul tapotează ușor pomeții.

Machiajul este gata, iar tu ești gata de plecare în 5 minute!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri