10 idei de coafuri de mireasă pentru anul 2020


Frumuseţe
12/02/2020

Anul este de abia la început, dar viitoarele mirese sunt deja în căutarea coafurii care să le completeze perfect rochia de mireasă.

1. Bucle lejere

Buclele lejere merg de minune alături de o rochie de mireasă de dantelă cu spatele gol. Pentru un plus de strălucire poți pune în păr un accesoriu precum o floare sau o diademă.

2. Păr împletit

Nu păr împletit simplu, ci spic, pe o parte. Asta dacă ai părul lung. Vei avea o apariție specială, mai ales că această coafură nu este aleasă foarte des de mirese.

3. PonyTail

Da, părul strâns într-o coadă, la spate, se află în trend anul acesta. Poți alege această coafură dacă nu vei purta voal sau ai un voal prins sub păr.

4. Jumătate prins, jumătate liber

Dacă vrei să ai părul liber și totuși să nu îți intre în ochi poți opta pentru acest stil. Partea din spate este liberă, pe spate, în timp ce partea din față o prinzi într-un mic coc lejer.

5. Coroană de flori

Dacă ai părul creț tot ce trebuie să faci este să îl accesorizezi cu o coroană de flori. Așa nu doar că îl vei pune în valoare, dar îți va scoate în evidență și trăsăturile feței.

6. Chignon

Această coafură franțuzească este la mare căutare în 2020. Tot mai multe tinere visează să aibă părul ușor ondulat și prins în această formă.

7. Coc simplu

Această coafură dăinuie d emulți ani și nu pare să se demodeze. Din contră, majoritatea mireselor vor în continuare ca în ziua nunții să aibă un coc simplu care să le lumineze fețele.

8. Tip prințesă

Fiecare femeie visează să fie o adevărată prințesă măcar pentru o zi – în ziua nunții. De aceea această coafură este ideală dacă ai și o rochie de mireasă în stil prințesă sau sirenă.

9. Queen Aspect

Această coafură este una elegantă și poate fi făcută pe toate tipurile de păr.

10. Coc elegant

Dacă ești o mireasă cu o expresie a feței serioasă și care își stăpânește cu brio emoțiile, atunci aceasta este coafura ideală pentru tine. Pentru un strop de strălucire poți adăuga un accesoriu simplu.