FRUMUSEȚE

FII PE VAL LA FESTIVAL CU OLD SPICE CAPTAIN

Distribuie:
Timp de citire: 1 m

Ești la Untold. Pești răpitori, rechini la suprafață, caracatițe care te amețesc din priviri pe sub gene și tentacule care vor să te atragă în mrejelele lor la tot pasul.

Te așteptăm la UNTOLD

Ești la Untold. Pești răpitori, rechini la suprafață, caracatițe care te amețesc din priviri pe sub gene și tentacule care vor să te atragă în mrejelele lor la tot pasul. Ei bine, astfel de încercări îi pot deruta chiar și pe cei mai încercați căpitani.

Codul căpitanilor nu ne-a permis să te lăsăm singur între atâtea primejdii. Așa că ne-am decis să venim și noi la Untold ca să-ți oferim un țărm unde să acostezi la nevoie și de unde să trăiești experiența festivalului prin ochii capitanului Old Spice.

Navighează, deci, prin marea de festivalieri până la stand-ul Old Spice și fă-ne o vizită. Te așteptăm cu pânzele deschise pe puntea noastră, la umbră, ca să te adăpostești de canicula de afară și de primejdiile apelor locului care te încearcă… în valuri.

Și dacă tot te decizi să arunci ancora în portul Old Spice, îți mai spunem și că te așteptăm cu surprize, concursuri, și poate chiar bilele la Untold 2020. Ca să fii pe val și la festivalul de anul viitor.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri