FRUMUSEȚE

Esenţele speciale ale bărbaţilor activi

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Cât de mult îţi defineşte stilul parfumul pe care îl porţi sau în ce măsură ştii că poţi impresiona prin mirosul tău o persoană de care îţi doreşti să te apropii?

Old Spice gel de duș parfum bărbătesc gel de duș deodorant spray deodorant spray roll-on care este cel mai bun aftershave pentru bărbați miros bărbătesc

Parfumul e o alegere care ţine de stil personal şi încă una foarte importantă, sigur veţi fi de acord cu această afirmaţie. El are puterea de a crea atât o stare de moment, cât şi o impresie care durează, rămâne adânc întipărită în memoria olfactivă.

Şi chiar dacă pentru bărbat, decizia alegerii unui parfum este, poate, un pic mai uşor de luat (iar asta doar pentru că există o mai mare varietate de parfumuri în zona beauty pentru femei), nimic nu egalează o esenţă clasică, neconvenţională, plină de farmec.

În sezonul cald, punem chiar şi mai mult accentul pe acest accesoriu imposibil de neglijat – parfumul, iar ieşirile mai dese alături de prieteni la terasă sau în natură, vacanţele urbane sau, dimpotrivă, spre cele mai exotice destinaţii vor fi cel mai bine însoţite de parfumuri de calitate, unice.

Parfumurile Old Spice s-au afirmat în întreaga lume, fiind printre cele mai căutate produse pentru bărbaţi. Discrete, dar perfect conturate, distincte, ele protejează împotriva transpiraţiei, oferind şi efectul unui parfum special. E bine de ştiut că, în gama Old Spice pentru bărbaţi, aceeaşi esenţă poate fi găsită sub formă de aftershave, deodorant stick, spray antiperspirant, gel de duş sau eau de cologne. Aşadar, găseşte combinaţia care ţi se potriveşte, foloseşte întreaga gamă de produse şi vei beneficia de un parfum unitar şi mult mai persistent.

O apă de toaletă îţi va accentua charisma, aşa că nu ezita să îţi descătuşezi masculinitatea cu un produs care revigorează, reîmprospătează şi te ajută să miroşi bine pe durata întregii zile.

Îţi doreşti o aromă proaspătă, curată, intensă şi revigorantă, ce evocă apele neîmblânzite ale unei cascade? Bearglove, Hawkridge, Wolfthorn, Kilimanjaro, Cooling, Whitewater sau clasicul Original, Old Spice oferă opţiuni irezistibile bărbaţilor neconvenţionali şi activi.

Notele citrice şi cele acvatice se împletesc armonios pentru a crea un parfum fresh şi înviorător, ideal pentru orice moment al zilei. Nu trebuie decât să aplici apa de toaletă Old Spice cu esenţa aleasă de tine pe faţă şi pe corp, după baie sau duş. Îi poţi asocia gelul de duş şi antiperspirantul din aceeaşi gamă şi vei beneficia de efectul inconfundabil al bărbaţilor care aleg să miroasă bine în orice situaţie.

Acceptă provocarea de a alege parfumul care te reprezintă!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri