FRUMUSEȚE

Cele mai la modă tunsori | Youtil

Distribuie:
Timp de citire: 3 m
10 / 4 / 2020

Un nou an, noi tunsori în trend. Dacă vrei să fii la modă și în 2020, iată ce tunsori se poartă.

Ce tunsori se poartă în 2020. Cele mai la modă tunsori | Youtil

Bob scurt

Această tunsoare nu pleacă nicăieri. A fost la modă și în 2019 și continuă să fie la mare căutare și în 2020. Un look glossy care cucerește instant.

Lob

Lobul a devenit de curând una dintre cele mai frumoase și mai apreciate tunsori. Are lungimea potrivită și avantajează toate tipurile de fețe.

Scurt și rebel

Dacă ai părul creț, aceasta este tunsoarea potrivită pentru tine. Vei arăta ca tipa cool de la brunch.

Bob lung

Dacă bobul scurt nu vrea să dispară, la fel se întâmplă cu fratele lui, bobul lung. Și de ce ar face-o? Arată superb și îți dă un look fresh.

Pixie

Stiliștii recomandă această tunsoare ce semnifică feminitate și jovialitate. Pixie te va face să te simți mai tânără, plină de viață și jucăușă. Cu această tunsoare îți va fi foarte ușor să îți aranjezi părul atunci când ieși în oraș.

Tunsori stratificate

Aceste tunsori ajută la obținerea volumului dorit. Alege această tunsoare dacă ai părul lung și vrei să arăți perfect în 2020.

Tunsori în linie dreaptă

Stiliștii recomandă cu încredere tunsorile în linie dreaptă pentru femeile cu păr lung. Acest tip de tunsori au numeroase avantaje: părul pare mai des și mai gros, iar vârfurile par mai dense și mai sănătoase.

Experimentează cu o tunsoare nouă anul acesta și nu uita că indiferent ce ai alege, atitudinea este cea mai importantă.

Distribuie:
10 / 4 / 2020
Consimțământ Cookie-uri