FRUMUSEȚE

Câți bărbați, atâtea aparate de ras

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Câți bărbați, atâtea aparate de ras

Câți bărbați, atâtea aparate de ras aparat de ras aparate de ras aparate de barbierit barbierire sfaturi barbierit barbierit fara iritaii

Din fericire, datorită nivelului de dezvoltare din ultimii ani a tehnologiei aparatelor de ras, există câte o variantă personalizată nevoilor fiecărui bărbat.

Gillette Blue 3 - aparatul de ras avantajos pentru cei activi

Dacă ești mereu în mișcare și și se întâmplă să uiți să cumperi rezerve pentru aparatele de ras, un aparat de unică folosință poate fi ideal pentru tine. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la un bărbierit eficient sau să te pregătești pentru iritații. Aparatul Gillette Blue 3, cu 3 lame pentru o bărbierire precisă, se adaptează contururilor feței, asigurând un bărbierit confortabil până la a zecea utilizare.

Gillette MACH 3 pentru cei care iubesc confortul

Dacă îți dorești să treci la următorul nivel atunci când vine vorba despre bărbierit, aparatul Gillette Mach 3 ți se potrivește. Datorită lamelor DuraComfort, te bucuri de un bărbierit mai confortabil și mai ușor*, dar și de o clătire mai eficientă. În plus, capătul permite ajustarea presiunii, urmărind contururile feței.

*față de aparatul de ras de unică folosință Blue II Plus

Gillette Fusion Proglide pentru cei ce care apreciază eficiența

Dacă te numeri printre cei care vor ce este mai bun de la viață, aparatul de ras Fusion Proglide este pentru tine. Alege cea mai bună experiență de bărbierit de la Gillette și bucură-te de o precizie maximă și un confort sporit. Dotat cu tehnologia FlexBall, aparatul de ras Gillette Fusion Proglide își ajustează fiecare mișcare, ajungând chiar și la zonele dificile. În plus, lamele sunt mai subțiri, au margini mai fine* și beneficiază de un stabilizator care menține spațiul optim dintre ele, indiferent de mișcarea pe care o faci.

*s-au comparat primele 4 lame ale Gillette Fusion ProGlide cu aparatul de ras Gillette Fusion

Gillette SkinGuard Sensitive pentru cei care spun stop iritației

Studiile arată că peste 50% dintre bărbați au pielea sensibilă. Dacă te numeri printre ei, îți recomandăm aparatul de ras Gillette Skinguard Sensitive. Cu un sistem unic de protecție între lame, reduce presiunea asupra pielii, prevenind senzația de tragere și smulgere. În plus, datorită benzii lubrifiante înaintea și în urma lamelor, te protejează de 4 ori mai bine împotriva iritației*!

*pentru aparatul de ras cu tehnologia Skinguard și două benzi lubrifiante, folosit împreună cu produsele de pregătire pentru bărbierit din aceeași gamă.

E drept, acum nu mai ai scuze pentru a evita bărbieritul sau cel puțin va fi greu să dai vina pe un aparat de ras nepotrivit. Tot ce ai de făcut este să-l găsești pe cel care se potrivește cu stilul tău de viața și tipul pielii tale. De restul se ocupă Gillette!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri