FRUMUSEȚE

Adevărul despre aparatul de ras

Distribuie:
Timp de citire: 3 m
22 / 5 / 2019

Când e vorba de epilare, multe femei nu vor să audă de aparatul de ras. A căzut în dizgrație, din pricina miturilor ce s-au țesut în jurul lui, însă nu sunt toate adevărate.

Adevărul despre aparatul de ras Venus aparat de ras pentru femei care este cel mai bun aparat de ras pentru femei trucuri pentru un epilat perfect aparatele de ras Venus cea mai buna metoda de epilare ras fara iritatii cum sa te epilezi

Epilarea cu aparatul de ras este o metodă rapidă, la-ndemână și fără riscuri dacă alegi unul special creat pentru femei, cu linii curbe, ușor de mânuit și extrem de sigur precum Gillette Venus. Se spun multe lucruri despre epilarea cu aparatul de ras – unele-s adevărate, altele parțial, dar multe dintre ele sunt interpretate greșit. Pentru că aparatul de ras este o soluție rapidă pe care nu trebuie s-o ocolești, ne-am gândit că ar fi bine să scoatem adevărul la lumină.

După ras, părul crește mai gros

Fals. Firul de păr este conic, mai subțire la vârf, însă când te razi, e tăiat la nivelul pielii, acolo unde are cea mai mare circumferință, iar după ce va crește, va fi bont, fără vârf, părând mai gros și aspru. Când părul este smuls din rădăcină, vârful este primul care se vede și e mai subțire – de aici, mitul că folosirea aparatului de ras îngroașă firul de păr.

Părul se îndesește

Fals. Foliculii piloși sunt cei care determină numărul firelor de păr, iar aceștia nu se înmulțesc nicicum după ras. Numărul lor este determinat genetic și nu se modifică de-a lungul vieții, poate doar în minus odată cu deprecierea lor. Foliculul determină culoarea, lungimea și consistența firului de păr și niciun alt factor nu are o influență directă asupra lui.

Aparatul de ras usucă pielea

Fals. Dacă utilizezi aparatul de ras pe pielea uscată sau doar umezită ori eventual folosești săpun, este posibil să se întâmple acest lucru. Pielea devine foarte uscată, apar iritații sau chiar senzații de mâncărime din pricina deshidratării. Dacă însă folosești un gel de ras care hidratează pielea și înmoaie firul de păr, aparatul de ras nu mai este un element agresiv.

Te rănești ușor cu aparatul de ras

Parțial adevărat. Asta se întâmplă atunci când folosești o lamă veche, când nu cureți bine aparatul de ras după utilizare sau dacă aparatul nu are o formă care să-ți protejeze pielea de astfel de accidente. Aparatele Gillette Venus au o bandă MoistureRich pentru a aluneca ușor și micronervuri pentru protecția pielii, contribuind la reducerea tăieturilor și crestăturilor. Lamele sunt introduse în suprafețe moi, ce se adaptează formei corpului și protejează pielea, sunt absolut sigure și rănirea accidentală este imposibilă.

Părul crește mai repede

Fals. Părul crește la fel de repede, doar că se vede mai curând, pentru că este tăiat de la nivelul pielii. Când este smuls din rădăcină, e normal să-și facă mai greu apariția.

Distribuie:
22 / 5 / 2019
Consimțământ Cookie-uri