FRUMUSEȚE

9 trucuri de înfrumusețare care îți vor ușura viața

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Fiecare femeie știe că este nevoie de mult timp și efort pentru a te îngriji și pentru a arăta perfect.

trucuri de frumusețe care chiar funcționează beauty frumusete lifehacks life hacks lifehack life hack frumusete ingrijire relaxare rutina de dimineata

Dacă te-ai săturat să stai câteva ore pentru a arăta bine atunci când ieși din casă, urmărește aceste trucuri de înfrumusețare care îți vor ușura viața.

Alternativă pentru gelul de sprâncene

În loc să folosești gel pentru sprâncene, aplică puțin fixativ. Dă cu puțin fixativ pe peiptenele de sprâncene sau pe o periuță veche de mascara. Netezește-ți sprâncenele după ce ai folosit fixativul.

Albirea unghiilor

Dacă folosești ojă de diferite culori, unghiile tind să prindă o culoare gălbuie. Pentru a le face să arate curate și albe din nou, înmoaie un burețel demachiant în suc de lămâie, înfășoară-l în jurul ungiei și acoperă-l cu folie de aluminiu. Ține-l timp de 10-15 minute și apoi spală-te pe mâini.

Mascara uscată

Să aduci mascara uscată înapoi la viață folosește picături de ochi sau lichid pentru lentilele de contact. Adaugă câteva picături în tubul de mascara, închide-l și agită-l de câteva ori. Ar trebui să fie ca nou.

Pielea picioarelor uscată

Dacă ai pielea picioarelor uscată și vrei să fie moale și fină ca de bebeluș, atunci spală-le cu următorul amestec:

2 cești de apă caldă și o ceașcă de oțet.

Scapă de părul static

Dacă este puțină umnezeală în aer parcă nu mai scapi de părul static, nu-i așa? Pentru a scăpa de el și pentru a-ți netezi părul, folosește șervețele uscate pentru nas. Trece-le apăsând ușor, pe toată lungimea părului tău.

Ulei de bebeluși pentru epilare

Dacă te epilezi cu aparatul de ras, renunță la săpun sau la gelul de duș. Înlocuiește-le cu ulei pentru bebeluși. Acest truc simplu te poate ajuta să eviți iritarea și de asemenea îți va hidrata pielea. De asemenea, folosește un aparat de ras destinat femeilor, delicat cu pielea ta, precum Venus.

Protejează-ți cosmeticele atunci când călătorești

Pentru a te asigura că pudra, fardul și eye shadow-ul nu se strică atunci când călătorești, pune un burețel demachiant de bumbac peste ele. Astfel, te vei asigura că vei ajunge cu ele intacte la destinație.

Manichiura perfectă

Înainte să te dai cu ojă, aplică puțin balsam de buze pe pielea din jurul unghiilor. Acest lucru va preveni împrăștirea ojei să se întindă pe pielea ta. Mai mult, poate fi înlăturată ușor cu o pensulă.

Fard pentru buze mate

Dacă vrei ca buzele tale să aibă un aspect mat, iar rujul tău să nu se mai împrăștie pe dinți, folosește puțin fard. După ce te dai cu ruj, aplică puțin fard cu degetul. Trebuie doar să fii atentă să alegi culoarea potrivită.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri