FRUMUSEȚE

5 modalități de a-ți îmbunătăți stilul vestimentar direct din mașina de spălat

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Indiferent dacă știi „ce stil vestimentar ți se potrivește?” sau încă experimentezi, orice ținută arată și se poartă mai bine când este curată și parfumată cum trebuie.

5 modalități de a-ți îmbunătății stilul vestimentar direct din mașina de spălat care este cel mai bun detergent automat detergent capsule detergent haine albe detergent haine colorate haine impecabile haine curate ariel

Citește mai jos cele 5 sfaturi care te vor ajuta să îți îmbunătățești stilul vestimentar direct din mașina de spălat.

1. Ca să poată fi purtate, trebuie separate

Petele de culoare de la alte haine nu au fost niciodată la modă și nu se anunță prea curând un astfel de trend. Separă hainele închise la culoare de cele deschise și țesăturile delicate de cele rezistente. Atunci când nu știi cum să procedezi, folosește apă rece, mai ales atunci când speli haine închise la culoare, pentru a evita decolorarea țesăturilor și intrarea acestora la apă. Totuși, pentru haine albe foarte murdare sau culori deschise, folosește apă caldă sau fierbinte. Urmând această regulă nu va trebui să îți amintești toate semnele de pe etichetele hainelor.

2. Hârtiuțe-n buzunare, nasturi, pliuri și fermoare

Asigură-te că nu ai nimic în buzunare, mai ales șervețele sau alte hârtiuțe care vor ruina toate hainele din mașina cu pricina. Cu ocazia aceasta, mai mult ca sigur o să găsești și ceva mărunțiș de pus la pușculiță. Pregătește hainele pentru spălare închizând toate fermoarele, capsele și închizătorile cu arici și desfăcând toți nasturii și butonierele, care se pot rupe în timpul spălării. Desfă manșetele cămășilor și pantalonilor și pune rufele delicate precum lenjeria intimă și tricotajele fine într-un săculeț din plasă.

3. Te-ai întrebat care este cel mai bun detergent automat?

Ariel pune la dispoziție o gamă foarte variată de detergenți din care poți să alegi. Detergentul potrivit pentru nevoile rufelor tale se va asigura că nu vor apărea accidente la niciun ciclu de spălat rufe. Indiferent dacă vrei ca hainele să își păstreze culorile intense sau îți dorești o curățare eficientă, detergentul Ariel va avea grijă ca hainele tale să arate impecabil.

4. Hainele nu vor să fie doar curate, vor să fie parfumate

Standardele hainelor tale tocmai au crescut și își doresc o îngrijire mai atentă. Consideră că nu mai este suficient să fie doar spălate și curate ci își doresc să fie parfumate și catifelate. Vor să le strângi la piept când le împachetezi. Și să miroasă frumos de fiecare dată când deschizi ușile dulapului dimineața.

5. Un șirag de perle face diferența

Înainte să închizi pagina crezând că îți recomandăm o investiție exagerată, noi ne referim la perlele parfumate Lenor Unstoppables. Acestea oferă hainelor tale un parfum de neoprit, care durează până la următoarea spălare și îți încântă fiecare ținută.

Cu produsele potrivite, îngrijirea hainelor tale devine, dacă nu mai plăcută, măcar mai parfumată. Încearcă recomandările noastre și îți garantăm că nu te vei mai opri din organizat ținute și îmbrățișat pulovere.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri