FRUMUSEȚE

3 modele de barbă populare în 2022

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Am pregătit pentru tine o listă cu modele de barbă trendy.

5 modele de barbă populare pentru Noul An

Inspiră-te de aici și întâmpină noul sezon cu un model de barbă popular.

Iată cele 3 modele de barbă pentru bărbați pentru 2022:

1. Barba scurtă

Nu numai că îți va pune în evidență aspectul masculin, dar îți va defini foarte bine trăsăturile. Deși acest stil de barbă este foarte simplu de stăpânit trebuie să urmezi câțiva pași pentru a-l duce la următorul nivel.

Pentru a obține acest stil, lasă-ți mustața și barba nebărbierite timp de 2 zile. Apoi, tunde lungimile puțin mai scurt pentru a obține un aspect îngrijit. Bărbierește cu grijă părul crescut în exces pentru a obține un contur bine definit care să îți contureze trăsăturile. Bărbierește partea de pe gât, de sub bărbie, și asigură-te că ai linile bine definite în zona pomeților. Folosește un aparat de ras de încredere, cum ar fi un aparat de ras de la Gillette.

2. Barba Garibaldi

Garibaldi este un stil specific de barbă care se va potrivi unui bărbat care își dorește un stil masculin și puternic, care să îi facă înfățișarea mai impunătoare. Acest model de barbă are avantajul aspectului plin și îndrăzneț, dar care nu pare prea lung sau neîngrijit, fiind într-adevăr mai scurt în comparație cu alte tipuri de barbă.

Pentru a obține acest tip de barbă, ai nevoie de puțină răbdare. Ai nevoie de aproximativ 3-4 săptămâni până când vei obține lungimea necesară. După aceea, trebuie doar să tai periodic zona inferioară pentru a obține un contur rotunjit. În timp ce îți crești barba, ai grijă și la lungimea mustății și ai grijă să razi în continuare conturul superior din zona pomeților și partea inferioară a gâtului. Dacă decizia de a-ți lăsa barbă nu vine din dorința de a-ți schimba look-ul și faci această alegere numai pentru a evita iritațiile din timpul bărbieritului, încearcă mai întâi aparatul de ras Gillete SkinGuard Sensitive care te va proteja împotriva oricărei iritații.

3. Barba Full

O barbă full este considerat unul dintre cele mai îndrăznețe stiluri de barbă pe care un bărbat le poate încerca. Dacă ai avut norocul să ai baza genetică necesară pentru a-ți crește o astfel de babă, atunci a venit momentul să încerci acest stil. Ai nevoie de aproximativ 6 săptămâni pentru a definitiva procesul de creștere, iar apoi trebuie numai să înveți cum să întreții noul stil și să încerci tot felul de lungimi și unghiuri în care să tunzi vârfurile pentru a vedea ce te pune cel mai bine în evidență.

Dacă îți este teamă să încerci astfel de stiluri mai îndrăznețe, oferă-ți șansa să experimentezi și nu uita că, dacă descoperi că barba nu este tocmai stilul tău, poți reveni oricând la o piele fină, lipsită de orice iritație cu un aparat de bărbierit Gillette.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri