FRUMUSEȚE

3 întrebuințări neașteptate ale balsamului

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Află care sunt cele mai neașteptate întrebuințări ale balsamului și transformă produsul tău preferat în ajutorul tău multifuncțional.

3 utilizari neasteptate ale balsamului  balsamul cum sa folosesti balsamul Coafura par drept par ondulat par lung par scurt cel mai frumos par hidratat par ingrijit par hranit tratament par deteriorat balsam de par par deteriorat repararea parului

Dacă stai puțin să îți analizezi baia, probabil că vei observa că șamponul și balsamul de păr nu lipsesc niciodată. Se întâmplă de multe ori să avem nevoie de tot felul de produse, pe care uităm să le trecem pe lista de cumpărături, nu mai avem timp să le luăm în drum spre casă sau în care pur și simplu nu vrem să investim bani. În cazul acestor situații este bine să știi că poți să folosești balsamul în 3 modalități neașteptate, care te vor ajuta să economisești timp și bani și te vor scoate din încurcătură.

1. Când rămâi fără spumă de ras

Un eveniment important te ia prin surprindere și chiar îți dorești să porți acea rochie, dar ai rămas fără spumă de ras, este târziu și toate magazinele sau închis? Atunci, în caz de urgență, aplică balsam de păr în loc de spumă și bucură-te de o alunecare fină a aparatului de ras. Nici nu vei observa diferența. (Și da, acest life-hack merge și când vrei să porți acei jeanși rupți și vrei să aplici o metodă de depilare doar unde este vizibilă pielea)

2. Tratament pentru păr deteriorat

Poate că această metodă nu ți se pare atât de surpinzătoare, pentru că aplicăm balsamul tot pe păr, doar că de data aceasta îl aplicăm pe păr uscat. Vizualizează firul de păr ca pe un burețel. Atunci când îl uzi, acesta absoarbe apa și toate spațiile goale din structura acestuia rețin picăturile. Exact același lucru se va întâmpla și dacă aplici balsamul de păr pe părul uscat. Spațiile libere din compoziția firului vor fi gata să absoarbă toate substanțele nutritive din balsam. Acest lucru îți va hidrata intens părul și îl va lăsa mătăsos și fericit. După șamponare, poți aplica din nou o cantitate mică de balsam, doar la vârfuri, pentru o descurcare mai ușoară.

3. Vopsea de păr naturală

Vine perioada festivalurilor și nu concepi să te duci fără părul colorat, dar nu vrei să cheltui o grămadă de bani la salon sau pe produse speciale, nu vrei nici să îți strici părul, vrei să se ia culoarea în câteva spălări, dar să nu se ia pe haine… Pe cât de complicată pretenția, pe atât de ușoară soluția. Indiferent dacă vrei păr vopsit în culori nebunești, pastel, ombre sau chiar gri, ai nevoie numai de balsamul tău preferat și de o tinctură de la farmacie, roz sau violet. În funcție de nuanța părului tău și de nuanța pe care ți-o dorești, amesteci balsamul și câteva picături din tinctură și aplici cu grijă. Cu cât lași să acționeze mai mult amestecul, cu atât culoarea va fi mai intensă. Nu aplica tinctura fără să o amesteci cu balsam, aceasta fiind mult prea puternică și oferindu-ți un efect mult mai permanent decât îți dorești.

Ca să poți rezolva toate aceste probleme trebuie să ai un balsam pe care să te poți baza, cum ar fi unul dintre balsamurile Pantene. Alege balsamul care ți se potrivește și îl poți folosi fără griji pentru aceste metode alternative, dar mai ales pentru îngrijirea părului tău.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri