FAMILIE

Un treasure hunt de Dragobete

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Ca să faci această seară să fie una cu adevărat specială, trebuie să te pregătești cu ceva timp înainte.

Un treasure hunt de Dragobete

Ca să îi faci partenerei/partenerului o surpriză de neuitat, organizează un mini-treasure hunt prin casă. Scopul final va fi să găsească un cadou pe care știai că și-l dorește sau o scrisoare de dragoste specială.

Practic, trebuie să începi puțin invers. Mai întâi ascunzi surpriza într-un loc și toată vânătoarea de Dragobete o vei planifica astfel încât să nu descopere acest loc prea devreme.

Mai întâi vei vrea să vă bucurați de o cină romantică împreună. Poți găsi o modalitate amuzantă să ascunzi un bilețel cu primul indiciu undeva pe masă sau să i-l oferi direct și să îi spui despre ce este vorba. Scrie restul indiciilor bazându-te pe lucruri simpatice pe care numai voi le-ați putea ține minte.

bilețel

Scopul acestui joc este de fapt să depănați o serie de amintiri și povestioare dragi pe care să vi le amintiți împreună pe parcursul treasure hunt-ului. Cadoul de la sfârșit poate fi un borcan cu 50 de lucruri pe care le apreciezi la celălalt, o cutie cu 20 de idei pentru viitoarele date-uri sau orice altceva ar putea să primească numai de la tine.

Borcan bilețele

Indiferent de situație, această idee vă va asigura o seară pe cât de romantică, pe atât de amuzantă și plină de bucurie.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri