FAMILIE

Trucuri pentru un picnic reușit

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Când soarele strălucește, toată lumea vrea să petreacă cât mai mult timp în aer liber.

Trucuri pentru un picnic reușit picnic cu familia picnic cu cei dragi picnic cu copiii rețete de picnic cum sa organizezi un picnic patura de picnic picnic pe plaja picnic in gradina picnic romantic cum sa pregatim un picnic

Cu ocazia unei zile frumoase, de ce să nu ne bucurăm și de o masă în familie tot afară? Un picnic poate reprezenta timp prețios petrecut alături de cei dragi și multe amintiri frumoase.

Iată câteva trucuri pentru ca picnicul tău să fie unul cu adevărat reușit.

Fă un picnic simplu

Asigură-te că toate mâncărurile pentru picnic sunt ușor de transportat. Unele zone de picnic sunt mai îndepărtate și trebuie să mergi mult pe jos pentru a ajunge la ele. Alege farfurii ușor de cărat.

Picnicul trebuie să fie interesant

Mâncarea aleasă pentru această ocazie trebuie să fie interesantă și ușor de consumat. Alege sendvișuri rapide, pe placul întregii familii.

Alimente pe care trebuie să le eviți

Nu lua niciodată la tine înghețată, bundincă sau prăjituri. Sunt fragile la transport și la căldură, iar insectele le adoră!

Ia doar lucruri esențiale

Dacă nu pregătești tot felul de mâncăruri complicate, nu este nevoie nici de multă veselă. Ia cu tine doar lucrurile esențiale, cum ar fi un cuțit, sticle cu apă, farfurii, șervețele, pahare, pătură și saci de gunoi.

În acest fel nu vei avea prea multe vase de spălat, iar cele pe care va trebui să le cureți vor fi impecabile în câteva minute, cu ajutorul lui Fairy. Cu restul timpului rămas poți face orice vrei tu.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri