FAMILIE

Rețete rapide de aperitive de Revelion

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Vrei să îi impresionezi pe cei dragi de sărbători cu aperitive delicioase? Descoperă ideile noastre de aperitive simple și rapide pentru Revelion.

Rețete rapide de aperitive de Revelion

În cazul în care ai lăsat pregătirile pentru cină în ultima secundă, aceste idei sunt aici să te salveze. Nici nu o să îți vină să crezi cât de simple sunt. Majoritatea sunt preparate cu ajutorul a 3 ingrediente, în aproximativ 5 minute și arată fabulos, iar când vine vorba de gust, toți invitații te vor întreba de unde ai comandat aceste bunătăți.

1. Bruschette cu Blue Cheese

Cu siguranță ai văzut că o degustare adevărată de brânzeturi conține mereu și fructe asortate. De această dată, ingredientul surpriză va fi un strat subțire de dulceață de smochine. Gustul dulce și fructat al acesteia, alături de textura jelly va fi o surpriză pentru fiecare invitat. Trebuie doar să prăjești niște felii subțiri de baghetă, să le ungi cu dulceață, iar apoi să adaugi câteva bucățele de Blue Cheese.

2. Mini Grilled Cheese Sandwich

Mai simplu de atât nici că se poate. Trebuie practic să faci sandwichurile pe care le faci de obicei când nu ai idei de snacks și să le tai în pătrățele mici bite-sized. Ai nevoie de felii de pâine toast fără coajă, pe care le ungi cu unt pe partea exterioară care va atinge tigaia. Între cele două poți pune diverse brânzeturi, de la cașcaval, până la cheddar, apoi trebuie doar să le tai în formele dorite și să le așezi pe un platou.

3. Mini Pizza

Ai nevoie de o baghetă italienească pe care să o tai în mai multe bucăți. Adaugi deasupra sos de roșii de casă, parmezan, câteva frunze de spanac și niște salami autentic. Bagi totul la cuptor exact când ajung invitații și gata, fiecare va avea o mini pizza delicoasă numai pentru el.

Cu aceste 3 aperitive pe masă, fiecare invitat va fi mai mult decât încântat. Petrecerea de Anul Nou poate începe acum. Sperăm că acest rețete ți-au fost de ajutor în pregătirea unei mese de neuitat pentru noaptea dintre ani. Totuși, nu uitați că mai important decât ce este pe masă este grupul care stă în jurul ei. Savurați fiecare moment alături de prieteni și familie și împărtășiți secretul noilor voastre aperitive preferate cu cei mai pofticioși dintre invitați. Dacă tot a venit vorba de secrete, poți să le spui și că ai folosit câteva picături de Fairy pentru a curăța toate vasele care s-au adunat după petrecere.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri