FAMILIE

Cea mai rapidă rețetă de papanași

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Descoperă cum să prepari cei mai pufoși papanași pas cu pas și în timp record. Citește mai multe aici! O rețetă pe care o vei încerca iar și iar.

Rețetă de papanași pas cu pas| Youtil

Papanașii par greu de pregătit, de aceea se consumă mai degrabă la restaurant. Noi ți-am pregătit o rețetă foarte ușor de preparat, încât cu siguranță va deveni rețeta preferată a întregii familii.

Ingrediente

300 g brânză de vaci 2 ouă 1 vârf de cuţit de bicarbonat stins cu zeamă de lămâie 15 linguri de făină 200 g zahăr esenţă de vanilie 100 g smântână sare ulei

Mod de preparare

Se amestecă într-un castron toate ingredientele, fără gem şi smântână, până se omogenizează şi compoziţia nu se mai lipeşte de mâini.

Din aluat se fac patru bile mari şi patru mai mici, pentru căpăcel. În bilele mari se face o gaură în mijloc. Se prăjesc toate în ulei încins. Vei şti când sunt gata, pentru că se ridică la suprafaţă. Se scot pe o hârtie absorbantă. Se pun bilele mici în scobitură şi se toarnă gem şi smântână. Poftă bună!

După ce te bucuri de această rețetă delicioasă, lasă vasele de după în grija lui Fairy. Folosind tehnologia Lift Action, formula sa concentrată îndepărtează grăsimea cu ușurință, lăsând în urma sa vase incredibil de strălucitoare. Fie că speli vasele manual sau ai o mașină de spălat vasele, detergentul Fairy îți oferă o curățare puternică în care poți avea încredere.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri